S AS bez problému
S AS bez problému
Asi to budu muset nějak nastavit v Activ Sincu,či co?Původně odesláno od selskyrozum
Vůbec nemusíš, strčíš PDA do kolíbky nebo připojíš kabel a pokud je PC na nettu, začne stahování dat a aktualizace. Samozřejmě v záviskosti na intervalu aktualizací, po instalaci je tuším nastavena 1 hodina.
Nástroje -> Možnosti... -> Pravidla -> Předávání -> Připojení: Internet a v PDA -> SPB Weather -> Nastavení -> Synchronizace -> zaškrtnout Obnovit při spojení s PC
Tak již asi vím,problém je že se nemohu dostat na net.Ale zase pošta se mi stahuje,tak nechápu.Původně odesláno od daww
Zkus v nastaveni ActiveSync v polozce pripojeni tento pocitac je pripojen do Work nebo do The Internet zvolit polozku Auto a znova synchronizovat. Pokud jsi za proxynou, musis ve vlastnostech pripojeni zadat adresu proxyny a prihlaseni na ni, pokud ho znas, a doufat, ze na proxyne je prislusny port povolen a neni presmerovan.
tak jestli to nekomu k necemu bude, tak tady je cz na v.1.5, b642...uzijte si to...
kuba
měl bych dotaz jak přidám další zdroj dat do spb weather? Mám tam zdroj jen Gismeteo. Sice jsem našel něco jako přidat zdroj nabídne to tabulku jméno, typ kodu města a potom jmeno souboru. Ten soubor bych ale měl mít asi nějaký nakopírovaný na kartě nebo někde. ale nevím kde ho tedy získat. Kdo poradí? Mám verzi 1.6.2 Build 729