HTC Universal - první dojmy a pár podrobných fotek
http://babelfish.altavista.com/b....._id%3D2913&lp=zt_en
S blížícím se datem uvedení zařízení na trh se začínají objevovat i recenze tohoto prvního oficiálního zařízení s novým systémem Windows Mobile 5. Na rozdíl od dosud známých fotek je tentokrát zařízení celé v černém. O technických parametrech se toho napsalo už celkem dost, proto jen telegraficky - procesor bude Intel XScale 520MHz, 128MB RAM, 96MB ROM, Wi-Fi, Bluetooth, IR, SD/MMC slot, UMTS/GPRS/GSM - Tri-Band 900MHz/1800MHz/1900MHz (některé modely budou mít místo EDGE WCDMA) a nakonec VGA displej s 65 tisíci barvami.
Takže si přečtěte recenzi (čínský originál přeložený do čínštiny) a podělte se o své dojmy;)
Zdroj :: Pocket PC Thoughts
S blížícím se datem uvedení zařízení na trh se začínají objevovat i recenze tohoto prvního oficiálního zařízení s novým systémem Windows Mobile 5. Na rozdíl od dosud známých fotek je tentokrát zařízení celé v černém. O technických parametrech se toho napsalo už celkem dost, proto jen telegraficky - procesor bude Intel XScale 520MHz, 128MB RAM, 96MB ROM, Wi-Fi, Bluetooth, IR, SD/MMC slot, UMTS/GPRS/GSM - Tri-Band 900MHz/1800MHz/1900MHz (některé modely budou mít místo EDGE WCDMA) a nakonec VGA displej s 65 tisíci barvami.
Takže si přečtěte recenzi (čínský originál přeložený do čínštiny) a podělte se o své dojmy;)
Zdroj :: Pocket PC Thoughts
Slint! Já chci MDA4 v černé! Ale jak znám naše operátory, vezmou to tak, že "buď stříbrnou, nebo si na....". :evil: "Stříbrná vlna" mě moc neoslovuje, celou dobu, co mám MDA2, přemýšlím, jak ho přeláknout na černo nebo tmavě šedivou metalízu - asi jako má Moto MPx200 uvnitř.
Pokud má někdo zkušenost s lakováním MDA2, prosím, ozvěte se mi na SZ.
Pokud má někdo zkušenost s lakováním MDA2, prosím, ozvěte se mi na SZ.
Aka je uhlopricka?predpokladam 3,6.Alebo 3,7.
Viete takto s predstihom tipnut cenu?
Samozrejme dotovanu.Za nedotovanu si to kupi snad len šejk Al-Achbar Mohamed:D
Nedotovana snad bude do 25.000.-:((
Viete takto s predstihom tipnut cenu?
Samozrejme dotovanu.Za nedotovanu si to kupi snad len šejk Al-Achbar Mohamed:D
Nedotovana snad bude do 25.000.-:((
kral je mrtev at zije kral :D :D :D
jestli proti tomuhle bude kontrovat HP nebo Nokia nejakym nedomrlym komunikatorem tak by se meli jit bodnout.
V ty cerny vypada uuuuuuuzzaaaaasnnnneeeeee:yes: :yes: :yes:
jestli proti tomuhle bude kontrovat HP nebo Nokia nejakym nedomrlym komunikatorem tak by se meli jit bodnout.
V ty cerny vypada uuuuuuuzzaaaaasnnnneeeeee:yes: :yes: :yes:
Musím se přiznat, že mi taky líbí.
Škoda jen, že to není klasické konstrukce ( bez kloubu ).
A taky jsem zvědav na výdrž baterie
Škoda jen, že to není klasické konstrukce ( bez kloubu ).
A taky jsem zvědav na výdrž baterie
Ta cerna mrska je fakt skvela. Skoda ze nenatahli ten displej po stranach az do kraju - mohl by mit pri stejne hustote bodu 800 bodu na redek misto 640. Akorat ze WM5 by z toho melo zamotanou sisku.
Ale:
1) Driv se psalo, ze to bude mit UMTS (3G) a ne EDGE. Jak to, ze najednou se pise, ze to EDGE ma?
2) K cemu je ve WM5 tolik RAM (128MB)? Nestacilo by vrchovate 64MB RAM a o to vetsi flash?
Ale:
1) Driv se psalo, ze to bude mit UMTS (3G) a ne EDGE. Jak to, ze najednou se pise, ze to EDGE ma?
2) K cemu je ve WM5 tolik RAM (128MB)? Nestacilo by vrchovate 64MB RAM a o to vetsi flash?
Chlapi, taky by se mi MDA IV libilo, ale ta baterka... chtelo by to otestovat:o) - dovezte nekdo a ozkousejte:D
[QUOTE="Arkobad"]1) Driv se psalo, ze to bude mit UMTS (3G) a ne EDGE. Jak to, ze najednou se pise, ze to EDGE ma?[/QUOTE]
...pac jsem blbej:oops: :oops: :oops:
...pac jsem blbej:oops: :oops: :oops:
[QUOTE="Arkobad"]
[/QUOTE]
Jak to tedka teda je ma to EDGE (aspon to vypadalo v clanku) a nebo to je 3G ... me prijde EDGE z kratkodobeho hlediska zajimavejsi.
[/QUOTE]
Jak to tedka teda je ma to EDGE (aspon to vypadalo v clanku) a nebo to je 3G ... me prijde EDGE z kratkodobeho hlediska zajimavejsi.
Panove, me se proste ctyrka nelibi :) funkce ma zavidenihodne, ale vzhledove me nezaujmula vic, nez mona lisa ... vpodstate se mi to prirovnani libi... :)
A? Je na to dva roky záruka, tak ať se GSMobil snaží.. A než ty dva roky utečou, stejně už to dávno předtím střelim a koupim něco novějšího a lepšího. Třeba MDA V! ;)
Proste nadhera. Jsem zvedav na tu klavesnicku....sice nemam rad tenhle styl, ale ostatni funkcnosti jsou fakt cool :)
btw: kdyze se predpoklada uvedeni, alespon orientacne? :)
btw: kdyze se predpoklada uvedeni, alespon orientacne? :)
[QUOTE="xp"]A? Je na to dva roky záruka, tak ať se GSMobil snaží..[/QUOTE]
GSMobil se jistě snažit bude, ale aby to uhráli na nezáruční opravu - jako bys je neznal. :( Vzpomeň na praskající černý kryt u MDA2. :no:
(Edit: typo)
GSMobil se jistě snažit bude, ale aby to uhráli na nezáruční opravu - jako bys je neznal. :( Vzpomeň na praskající černý kryt u MDA2. :no:
(Edit: typo)
Ten černý kryt mi též prasknul, a uhádal jsem to na záruční opravu.. Prostě se člověk musí hádat, hádat, hádat.. :?
je kraasnej super cerna, ale znamjak je to u notebooku mel sem dva notebooky u obou odesel kloub a ted mam compaq presario 700 a kloub uz je naprasklej ale i tak je supeer a edgeeee :)))
[QUOTE="ron.jeremy"]Slint! Já chci MDA4 v černé! Ale jak znám naše operátory, vezmou to tak, že "buď stříbrnou, nebo si na....". :evil: "Stříbrná vlna" mě moc neoslovuje, celou dobu, co mám MDA2, přemýšlím, jak ho přeláknout na černo nebo tmavě šedivou metalízu - asi jako má Moto MPx200 uvnitř.
Pokud má někdo zkušenost s lakováním MDA2, prosím, ozvěte se mi na SZ.[/QUOTE]
Zase furt lepsi stribrna nez kdyby to T-Mobile strikal na ruzovouckou... :no: (staci mi predvoleny nastaveni softveeru u MDA2 - telefoneck s ruzovouckejma tlacitkama je fakt sexy :evil: ) :no:
Pokud má někdo zkušenost s lakováním MDA2, prosím, ozvěte se mi na SZ.[/QUOTE]
Zase furt lepsi stribrna nez kdyby to T-Mobile strikal na ruzovouckou... :no: (staci mi predvoleny nastaveni softveeru u MDA2 - telefoneck s ruzovouckejma tlacitkama je fakt sexy :evil: ) :no:
[QUOTE="kopec"]Zase furt lepsi stribrna nez kdyby to T-Mobile strikal na ruzovouckou...[/QUOTE]
No, to jistě, ale je to pro mě stejně kompromis. :mad:
BTW, rozčiluje mě i to logo T-Mobile, ale už jsem si připravil kostku cukru. ;)
No, to jistě, ale je to pro mě stejně kompromis. :mad:
BTW, rozčiluje mě i to logo T-Mobile, ale už jsem si připravil kostku cukru. ;)
[QUOTE="xp"]Hele ho, krasavce..:) [/QUOTE]
Oh, booooze, to chci. Jak jsem dneska nekde psal - melo by tohle kotatko stat kolem 17ti, ale je to odhad, takze pocitejme tak 20.
Oh, booooze, to chci. Jak jsem dneska nekde psal - melo by tohle kotatko stat kolem 17ti, ale je to odhad, takze pocitejme tak 20.
A proč tu cenu vyslovuješ, když jen odhaduješ? Odhadovat můžeme kdokoliv-cokoliv, ale informační hodnota je nulová! Apropo, nechápu proč by měla MDA IV po příchodu na náš trh stát méně než stávala nová MDA I, II, a III! A jejich cena slabě pod 25k včetně dph byla u Eurotelu běžná..
[QUOTE="MRH"]Oh, booooze, to chci. Jak jsem dneska nekde psal - melo by tohle kotatko stat kolem 17ti, ale je to odhad, takze pocitejme tak 20.[/QUOTE]
odhad 17, melo by to byt 20, bude asi 25 a ve skutecnosti treba za 30.. to ted nema cenu resit.
Tady ta cerna opravdu zestihluje, ve svetly to vypada jako nafouklej balon.
odhad 17, melo by to byt 20, bude asi 25 a ve skutecnosti treba za 30.. to ted nema cenu resit.
Tady ta cerna opravdu zestihluje, ve svetly to vypada jako nafouklej balon.
[QUOTE="xp"]A proč tu cenu vyslovuješ, když jen odhaduješ? Odhadovat můžeme kdokoliv-cokoliv, ale informační hodnota je nulová! Apropo, nechápu proč by měla MDA IV po příchodu na náš trh stát méně než stávala nová MDA I, II, a III! A jejich cena slabě pod 25k včetně dph byla u Eurotelu běžná..[/QUOTE]
Hele, alespon nejaka informace, ne?
Hele, alespon nejaka informace, ne?
Ok,tak jestli to někomu pomůže,tak sem všichni můžem psát své odhady!..:) Já drby nesnáším,tak pro mne to moc nebude.. Ale četl jsem v Blesku, že MDA IV bude stát 55 000 kč. Dotované! :D :D :D
XP: pravdu díš
odhadovat můžeme cokoliv a pak na to budem čumět s vyvalenýma očima
nehledě na to, že když tu každý dá svůj odhad, tak za chvíli tu bude rozsah od 15 000 do těch (třeba) 55 000 a to by bylo aby se někdo netrefil.
Pak se bude cítit jako hrdina, že to věděl atd.
Prostě je to kravina. Já rozhodně nic hádat nebudu a počkám s čím vylezou až to začnou prodávat.
odhadovat můžeme cokoliv a pak na to budem čumět s vyvalenýma očima
nehledě na to, že když tu každý dá svůj odhad, tak za chvíli tu bude rozsah od 15 000 do těch (třeba) 55 000 a to by bylo aby se někdo netrefil.
Pak se bude cítit jako hrdina, že to věděl atd.
Prostě je to kravina. Já rozhodně nic hádat nebudu a počkám s čím vylezou až to začnou prodávat.
[QUOTE="xp"]Ok,tak jestli to někomu pomůže,tak sem všichni můžem psát své odhady!..:) Já drby nesnáším,tak pro mne to moc nebude.. Ale četl jsem v Blesku, že MDA IV bude stát 55 000 kč. Dotované! :D :D :D [/QUOTE]
Dobre, dobre, uz mlcim...:o)
Dobre, dobre, uz mlcim...:o)
[QUOTE="hybo"]to neni nokia s xPressOn nebo co to je :-)))) a odhadovat dostupnost je stejne, jako odhadovat cenu[/QUOTE]
to je pravda ale myslim si ze T mobile bude mit stribrnou barvu(klasika)a Vodafone cernou barvu.Jelikoz jiz brzy bude Vodafone v CR tak je realna sance ze bude dostupna cerna verze v CR,coz by me hodne potesilo.
to je pravda ale myslim si ze T mobile bude mit stribrnou barvu(klasika)a Vodafone cernou barvu.Jelikoz jiz brzy bude Vodafone v CR tak je realna sance ze bude dostupna cerna verze v CR,coz by me hodne potesilo.
Sem se sekl no.. :) Samozřejmě že 2006, a v té době už budu MDA 4 snad dávno mít.. Čekat na černého Vodafona fakt nehodlám..
[QUOTE="xp"]Sem se sekl no.. :) Samozřejmě že 2006, a v té době už budu MDA 4 snad dávno mít.. Čekat na černého Vodafona fakt nehodlám..[/QUOTE]
Mam informace z duveryhodneho zdroje ,ze uz se dela redesing oscar prodejen a
cca za mesic bude Vodafone misto Oskara..
Mam informace z duveryhodneho zdroje ,ze uz se dela redesing oscar prodejen a
cca za mesic bude Vodafone misto Oskara..
Tady je jeste par fotek a neco textu pro ty, kteri umi rusky :)
http://www.4pocket.ru/index.php?digest=&n=&detail=htc1.news
http://www.4pocket.ru/index.php?digest=&n=&detail=htc1.news
[QUOTE="reskator"]dyt to nema v zavrenem stavu zadna tlacitka!!!!!![/QUOTE]
Ma to tlacitka po stranach, spise je problem, ze to v zavrenem stavu nema zadny displej-(stacil by i cernobily), takze se clovek nedozvi, kdo mu vola :no:.
Ma to tlacitka po stranach, spise je problem, ze to v zavrenem stavu nema zadny displej-(stacil by i cernobily), takze se clovek nedozvi, kdo mu vola :no:.