Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: mrznutie hx4700

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Pri vecsej zatazi mi niekedy zmrzne ipaq. Robi to niekedy pri ssh a niekedy pri hrach. Zmrzne niekedy aj 2 -3 krat denne. Pomoze iba soft reset.
    Je to normalne chovanie WM2003SE v.1.1 alebo to moze byt hardwarova chyba ?
    Este jedna otazka, existuje nejaka utilita na rozpakovanie .exe instalacneho suboru aby som z neho na ipaqu dostal .cab a mohol instalovat alebo je treba vzdy koli tomu pouzit desktop ?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... co se tyce mrznuti PDA obvykle byva na vine nejaka aplikace. V pripade iPAQu 4700 se to tady probiralo nekolikrat a vinici byli ruzni (OzVGA, CZ lokalizace, v mem pripade nekdy Spb Pocket Plus 2.5 atd.). Jedina moznost jak vyloucit, ze se jedna o chybu hardware je provest tvrdy reset a chvili pouzivat zarizeni bez jakekoliv nainstalovane aplikace ... pokud se chyba vyskytne i na zarizeni bez SW (coz nepredpokladam) opravdu se bude jednat o vadne PDA ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Dik za radu, idem ju prave flashnut lebo mi zblbol informant (hral som sa s registrami ); ) , takze to mozem testnut.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od badtom
    Dik za radu, idem ju prave flashnut lebo mi zblbol informant (hral som sa s registrami ); ) , takze to mozem testnut.
    ... no mozna by pomohl jen HW reset a ne rovnou flashovat znovu celou ROM ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    15

    Ano, to ma napadlo hned ako som odoslal moj prispevok, ze to staci iba hard resetnut :-)
    Pomohlo.

    Co sa tyka mojej druhej otazky, neexistuje utilita ktorou by som priamo v PPC vedel otvorit instalacny .exe subor urceny na desktop a dostat z neho .cab ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od badtom
    Co sa tyka mojej druhej otazky, neexistuje utilita ktorou by som priamo v PPC vedel otvorit instalacny .exe subor urceny na desktop a dostat z neho .cab ??
    Bohuzel ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. mrznutie pri filnmoch
    Od Arius_ce4you v sekci Casio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-09-2004, 17:24