Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Acer n30 - jakou ma verzi Bluetooth?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    107

    Ahoj! Uvazuju o to ze bych si koupil PDA docela mi padl do oka Acer N30. Ale v navodu ktery jsem si stahl z internetu ej napsano ze Blueboth ma jen nejaka "b" verze. Prodava se u nas tedy i jina verze? Blueboth je pro me celkem dulezity....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Když zakládáš novou diskuzi nebo píšeš nový příspěvek, objeví se text psaný velkými červenými písmeny:
    "Přátelé! Kvalita a přehlednost diskuzí opět klesá. Buďte tak laskavi a ctěte pravidla (odkaz níže) - nad nadpisy si trochu lamte hlavu, buďte slušní a věcní, offtopic diskuze pište jen tam, kde jsou povoleny atd. Děkuji!"

    Pod tím je červený nápis: Upozornění především pro nové čtenáře tohoto serveru!
    Pokud se chcete vyhnout smazání vašeho příspěvku, přečtěte si prosím
    pravidla pro diskutující a pokud možno se jimi řiďte.

    1. Diskuzní téma nazveš Dotázek, což nikomu neřekne, na co se ptáš. Trošku si lam hlavu.
    2. Není lepší vložit dotaz do fóra Jaké si mám vybrat / koupit zařízení?
    3. Než příště založíš nové téma, použij tlačítko Hledat!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    ačkoli úplně souhlasím s hodnocením kvality tohoto dotazu tak "zlý policajt" už svou práci vykoval a teď ten hodný. BT u N30 je normální verze, není nijak omezený, na běžné věci jako spárování s mobilem, compem, atd. naprosto v pohodě. V jakemkoli PDA na jiný typ nenarazíš (aspoň já o žádném nevím). Jinak pokud uvažuješ nad novým PDA tak skutečně otázky do jiné diskuze a prohledej tuto zde.
    PS: každý doporučuje to svoje já jsem od včerejška šťastným majitelem Aceru N50 a mohu jen doporučit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Este dodam ze n30 ma Bluetooth 1.2 Class II. s dosahom max. 10 metrov
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    bmw bmw je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    151

    Ten dosah je spíš menší, tak do 5m. Ale docela v pohodě dostačuje na všechno
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od hanýsek
    ... "zlý policajt" už svou práci vykoval a teď ten hodný...
    Tady nejde o to hodný / zlý. Stačí si jen přečíst třeba zde recenzi nebo se zeptat při nákupu prodavače. I-net je plný informací, tak proč se ptát zrovna na toto a ještě takovým způsobem, že?:sarcastic: :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    107

    Sorry ze tu reknu takto.... ale prodavace bych nakop do zadku... obcas doporucujou veci ktery chtej proste prodat a pritom jsou to shity... jinak s tim navodem sme to vyresil nebylo tam napsano "Blueboth jen u verze N30-B"
    ale "Bluetooth je jen u verze N30-B"... takze pohoda thx za odpoved... Jinak s nazvem jako "Dotaz" sem se jeste na jinych forech nesetkal ze by nekdo mel problem takze sr....
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. P535 - jakou verzi ROM používáte?
    Od Kitt2002 v sekci P5xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-06-2010, 22:11
  2. Jakou verzi ROM používáš v Qtek 8310
    Od armando v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-05-2008, 20:21
  3. HTC Universal -jakou verzi ROM a radia doporučujete?
    Od subon v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-10-2006, 09:25
  4. N560 - jakou mate verzi ROM?
    Od yndor v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 12:55
  5. Jakou verzi OS mam vlasne v PDA?
    Od millan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2005, 15:40