Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: SDIO WIFI

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    existuje nejaky sdio wifi modull....ja sem nic nenasel, ale hledal sem jen zlehka ....nejlepe s pametovkou dohromady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    treba tady: http://www.notebook-servis.cz/store/...ukt=KOBE+LWSSO, ta je bez pameti, nebo tady: http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...cut=SND-507773, ta ma 256MB pamet, ale pozor, NEFUNGUJE S MDA
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    taky Pretec Whanto SDIO WLAN, podrobnosti zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    Dekuji, dekuji, dekuji ... .vypada to, ze ten pretec by to mohl resit ...akorat to vypada, ze si stejne budu muset domu poridit nejakej router, protze na nejblizsi acces point to nedosahne ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    Citace Původně odesláno od kopec
    treba tady: http://www.notebook-servis.cz/store/...ukt=KOBE+LWSSO, ta je bez pameti, nebo tady: http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...cut=SND-507773, ta ma 256MB pamet, ale pozor, NEFUNGUJE S MDA
    ta s tou pametovou kartou nebeha s MDA2 nebo s MDA 1???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    Citace Původně odesláno od hybo
    taky Pretec Whanto SDIO WLAN, podrobnosti zde
    a kolik ten Pretec stoji ... u tebe sem nikde nenasel cenu ?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Citace Původně odesláno od sep
    ta s tou pametovou kartou nebeha s MDA2 nebo s MDA 1???
    no ani s jednim, pac MDA1 nema SDIO slot, takze tam nebude behat ani ta bez pameti a na MDA2 to nefunguje kvuli nejakymu "osizenymu busu", nerozumim tomu, ale mam to vyzkouseny.....

    jak je to s mda 3, 4 a compact nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od sep
    Citace Původně odesláno od hybo
    taky Pretec Whanto SDIO WLAN, podrobnosti zde
    a kolik ten Pretec stoji ... u tebe sem nikde nenasel cenu ?????
    uz je to tam, 1699 bez DPH
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    ... a mas jistotu, ze to opravdu pojede na MDA2 (ten Pretec) ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ne, to nemam :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Citace Původně odesláno od sep
    ... a mas jistotu, ze to opravdu pojede na MDA2 (ten Pretec) ???
    povida se ze jo... koukni se na xda-developers, je tam o tom dost velka debata... teda az bude xda-dev fungovat, ted se tam nemuzu dostat
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Koupím SDIO WIFI
    Od Chorus Citrus v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-07-2011, 13:51
  2. SDIO WiFi karta
    Od kodlisko_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-08-2006, 06:22
  3. sdio wifi a WM2005
    Od david131 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2005, 10:01
  4. WiFi SDIO Karta
    Od LeonardoCupranek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-12-2003, 11:32