Aplikace pro ženy - La Femme Plus
Jednou tady byla diskuze a v ní padl tento odkaz. To byl ale jen slabý odvar této http://www.webvisia.com/lafemmeplus.php aplikace.
je to sice shareware ale pro ženy je naprosto dokonalá.
je to sice shareware ale pro ženy je naprosto dokonalá.
Opravdu super program :yes: . Jen se chci zeptat, nevíte někdo, jak se dají zazálohovat data? Ve složce Program Files je pouze spuštěcí exe soubor, ale žádný datový :oops: . A ve složce Windows jsem žádný soubor s podobným jménem nenašla.
Hm, ja to chtela vedet kvuli tomu, ze kdyz HR cihlicku a chci si obnovit jen zakladni SW, tak bych tam nemela posledni data z La Femme a chtelo by je to obnovit zvlast ... no ale kdyz to nejde, tak to nejde :oops:
ono to určitě jde :D jen si s tím pohrát ;) ale večer jsem nějak usnul s cihlou v ruce, takže místo toho co bych něco objevil, tak jsem měl ráno PDAčko otlačené na zádech :D
P.S. a v případě HR je záloho od SpriteBackup k nezaplacení, neb klepnete na jeden .exe soubor a za chvíli je cihla v původním stavu ;-) k poslední zálzoze ;)
P.S. a v případě HR je záloho od SpriteBackup k nezaplacení, neb klepnete na jeden .exe soubor a za chvíli je cihla v původním stavu ;-) k poslední zálzoze ;)
[QUOTE="beecher"]Tak a hezky zpatky k topicu prosim! Dekuji.[/QUOTE]
nechci býr rýpavý, ale téma se vyvinulo k HR cihličky, čímžto odpověď nebyla zcela OT :?
a zatím jediné šanci zálohy :D
čímž netvrdím, že jiná není
nechci býr rýpavý, ale téma se vyvinulo k HR cihličky, čímžto odpověď nebyla zcela OT :?
a zatím jediné šanci zálohy :D
čímž netvrdím, že jiná není
Tak koho by to zajímalo, tak tady je vyjádření technické podpory:
Hi Jan,
Thanks for your email. For a pity it is not possible to backup data from the
current version of La Femme+. We are going to add this functionality to one
of the next versions of this application.
Ve volné překladu neangličtináře (mém) to znamená že v současné verzi to nelze, ale že to připravují do některé z následujících verzí.
Hi Jan,
Thanks for your email. For a pity it is not possible to backup data from the
current version of La Femme+. We are going to add this functionality to one
of the next versions of this application.
Ve volné překladu neangličtináře (mém) to znamená že v současné verzi to nelze, ale že to připravují do některé z následujících verzí.
ach jo člověk chce pomoci a tohle je vděk některých jiných :D ;)
takže jediná šance - zálohovací program :cool:
P.S. ještě, že to používat nemusím, neb bych nedělal nic jiného než vyplňovala ještě z toho pak měl výčitky :D :D
takže jediná šance - zálohovací program :cool:
P.S. ještě, že to používat nemusím, neb bych nedělal nic jiného než vyplňovala ještě z toho pak měl výčitky :D :D
Jasně, že zálohovací program tohle řeší, ale co když si záznamy budu potřebovat přenést na jiné zařízení a nebo udělám update ROM atd.
Pokud by aplikace měla funkci na zálohu nastavení a záznamů, tak je to přenositelné teoreticky kamkoliv.
A tohle jsou případy, které už bohužel nevyřeší ani SpriteBackup.
Pokud by aplikace měla funkci na zálohu nastavení a záznamů, tak je to přenositelné teoreticky kamkoliv.
A tohle jsou případy, které už bohužel nevyřeší ani SpriteBackup.
jeden maličko mimo téma
je otázka v jakém přístroji provedeš updated ROM - neb třeba v DELL AXIM x50v se mi záloha normálně obnovila i po FLASH ;)
a nejsem si zcela jist, že pokud si zálohu ve SpriteBackup uděláš do .exe souboru, zda nefunguje vždy bez ohledu na ROM ?!
je otázka v jakém přístroji provedeš updated ROM - neb třeba v DELL AXIM x50v se mi záloha normálně obnovila i po FLASH ;)
a nejsem si zcela jist, že pokud si zálohu ve SpriteBackup uděláš do .exe souboru, zda nefunguje vždy bez ohledu na ROM ?!
tak jsem zvědav, až (jestli) vydá Dell update na WM5.0 jak bude obnova z WM2003SE na WM5.0 fungovat.
mohl bys namítnout že neobnovíš celý systém, ale jen potřebné soubory, jenže tady je zakopanej ten pes, zatím nikdo z nás nenašel kde se to ukládá a technická podpora alikace říká to co jsem napsal.
jinak to už jsme možná trochu OT
mohl bys namítnout že neobnovíš celý systém, ale jen potřebné soubory, jenže tady je zakopanej ten pes, zatím nikdo z nás nenašel kde se to ukládá a technická podpora alikace říká to co jsem napsal.
jinak to už jsme možná trochu OT
Milé dámy, zkuste se podívat též na tento prográmek - je to vlastně to samé v bledě modrém (v češtině):?
https://www.svetmobilne.cz/forum/showthread.php/12516-woman-calendar-for-pocket-pc-menstruacni-kalendar-cestina
https://www.svetmobilne.cz/forum/showthread.php/12516-woman-calendar-for-pocket-pc-menstruacni-kalendar-cestina