Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Garmin GPS10, ACER 30N a soubory *.img

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    22

    Ahoj, chci se zeptat jestli nekdo nevi jak dostat soubory *.img do PDA acer 30N, tak aby mi fungovaly s GPS Garmin 10. Diky za pokud mozno blbuvzdorny popis.
    JaraK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Jestli jsou to image CD, tak vypalit, nainstalovat do PDA, pres net nebo telefonicky aktivovat a spustit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    22

    Nee to nejsou image CD, to jsou soubory map do GPS garmin, ale já nevím jak je dostat do softu v PDA, tak aby fungovaly s GPS kou.¨
    Jarak
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Ono to ma vetsinou vlastni instalaci a aktivaci, skopirovat mapy nestaci

    jinak na PC je soft co se jmenuje MapSource a mel by umet mapy z Garmina
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    22

    Map source samozrejme mam nainstalovaný, ale neumím do něj dostat soubory map s příponou *.img :-((.

    JaraK
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Ja to tam vzdycky instaloval instalatorem, samostatna mapa k tomu nikdy nebyla (nainstalovana prekopirovana)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    22

    No ono se jedná o free mapy stáhnuté z webu od nějakých nadšenců. Mapy od garminu dostat do PDAcka neni problem. JaraK
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    126

    Jo, tak tenhle problém už jsem s Garminem taky řešil - odpověď zněla, že do SW pro PDA lze vecpat jen mapy, které se instalují přes MapSource, takže jsem taky ostrouhal... Ale když si stáneš potřebné softíky, které umí udělat TDB a osekaný IMG a zapsat do registrů, pak je MapSource načte - hledej tady a na přidružených odkazech a nebo taky tu. Ale je to trochu práce a ne vždycky to funguje tak, jak si člověk představuje. Pokud bude třeba návod atp., tak Google funguje celkem spolehlivě ;o)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Update pro Garmin Que GPS10
    Od kopacek v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-05-2005, 20:59
  2. Garmin GPS 10 deluxe + PDA nebo Acer 35 N
    Od Jarak v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 14:55