Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 56

Téma: Opravdu je MDA III tak spatny?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    slysel sem tu v dobe kdy vyslo mda3 na nej hodne kritiky hlavne na zlutost displaye a klavesnici... tak bych byl moc rad kdybyste mi to mohli potvrdit nebo jestli je mda3 dobra masinka ?... mam mda2, a mam moznost za celkem myslim dobrou cenu mit mda 3, tak by me zajimaly jeho pro a proti.. diky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    měl jsem to "potěšení" vlastnit MDA III, a pokud bych měl stanovit pořadí:

    MDA Compact
    MDA II
    MDA III

    display je žlutý opravdu nehezky

    vzhledem k tomu, že jsem ho používal cca měsíc, tak mi klávesnice fungovala na 100%, ale docela by i mne zajímalo jak dopadne klávesnice na MDAIII po půl roce pravidelného a intezivního používání :-)

    jinak měl jsem jeden z prvních kousků a opravdu jsem si užíval - mrznutí systému, nefungoval ClearTypeatd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Ja jsem to nikdy nemel v ruce, ale je to aspon pro mne vec, ktera ma funkce ktery ja nepotrebuji.
    <ul>
    <li>Klavesnice -> jedine co bych cekal od klavesnice je ze budu moct jit po praze a pritom psat SMSky a ovladat MDAcko, kdyz uz se musim zastavit abych neco napsal tak uz mi vytahnout ten stylus prijde jako prkotina.</li>
    <li>Fotak -> jo, 1.3MPix (nebo kolik) je dobrejch ale na MMSky a drobny foceni tech 640*480 (0.3MPix)staci a na fotky je tech 1.3MPix porad malo.</li>
    <li>WiFi -> jo, to se mi libi...</li>
    </ul>

    Ja kdybych se mel rozhodnout mezi MDA2, ktery mam, a MDA3, tak si necham tu dvojku

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    mate nekdo mda3 delsi dobu? zajimalo by me jestli se nak vychodi nebo uvolni klavesnice a taky jestli se klavesnice ničí, a řeknu to takhle myslíte že stojjí zato dát 6000 abych měl mda 3 místo dvojky? MDA III mě láká ale mam strach abych na to pak nedoplatil, o compactu sem uvažoval ale na muj vkus ma malej display.. koukam na mdacku na filmy
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    ahoj, mam mda 3 od vanoc, takze cca pul roku, a klavesnici pozivam kazdy den a opravdu velmi cetne!! jsem s ni na maximum spokojen......da se na ni psat pomerne rychle...pouzivam oba palce...dokonce na ni pisu i za jizdy v aute ale to uz pouze jednou rukou, prirozene

    takze u me je to jasne, do mda compact ani mda 2 bych nesel....ale musim uznat, ze mda 2 nebo compact ma opravdu lepsi displej, mda3 je opravdu nazloutle.....ale oci me to fakt netrha )

    btw:: integrovana wifi ma taky neco do sebe
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    27

    Citace Původně odesláno od kopec
    Ja jsem to nikdy nemel v ruce, ale je to aspon pro mne vec, ktera ma funkce ktery ja nepotrebuji.
    <ul>
    <li>Klavesnice -> jedine co bych cekal od klavesnice je ze budu moct jit po praze a pritom psat SMSky a ovladat MDAcko, kdyz uz se musim zastavit abych neco napsal tak uz mi vytahnout ten stylus prijde jako prkotina.</li>
    <li>Fotak -> jo, 1.3MPix (nebo kolik) je dobrejch ale na MMSky a drobny foceni tech 640*480 (0.3MPix)staci a na fotky je tech 1.3MPix porad malo.</li>
    <li>WiFi -> jo, to se mi libi...</li>
    </ol>

    Ja kdybych se mel rozhodnout mezi MDA2, ktery mam, a MDA3, tak si necham tu dvojku
    ok jen poznamenam
    fotak je jen 640*480 opravdu dobre jen na mms, display opravdu nehezky zluty ale to wifi ve spojeni s gprs a w2003se je ok.
    Mam 3ku tak mesic ale neni to nejhorsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    stejne porad vaham jestli do toho mam jit :yes: :?: :$: :sarcastic: a co vydrz je fakt lepsi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nezapomeň na nefunkční BlueTooth modem. Pokud bys jej u MDA III rád někdy využíval, máš smůlu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    300

    mel jsem to v ruce a kvalitou dilenskeho zpracovani / pouzitych materialu se IIIka s Compactem vubec neda srovnat.. MDA III je podle meho krok uplne mimo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jezis dik, ja ho stopro chtel jako bluetooth modem!! mam mdaII a to je na to v poho, me hlavne laka ta integrovana wifi.. protoze ve dvojce bych ji musel mit ve slotu misto pametovky.. ten modem neresi ani naka novejsi rom.. ?? klidne neoficialni... jestli este nekdo vite nakej plus nebo minus tak za to budu rad.. dneska vecer se musim rozhodnout ...hlavne mam strach ze se vychodi ten mechanismus vysouvani mel sem nokii 7650 ta mela vysouvaci klavesnici a po pul roce se pekne vyklala..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    to zpracovani newim.. ten od koho bych jej mel kupovat rika ze vsechno tohle sou kecy ale kdyz to chce prodat tak se nedivim.. ono jmenovane mda III je stare 3 mesice je se zarukou a sevsim prej jak novy
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Za kolik ho prodává? BlueTooth modem nejede s žádnou ROM, alespoň co jsem zkoušel.. A pokud by tomu již bylo jinak, dávno by se to rozkřiklo, ale bohužel.. Dílenské zpracování u MDA III mi přijde dobré, celý přední kryt by měl být dle všeho z hliníku či jak jsem někde zaslechl z titanu.. Toho bych se až tak nebál.
    Zásadním problémem může být pro uživatele ten displej a nefunkční BlueTooth modem. Pokud by trojka tyhle "velké chybičky" neměla, nechal bych si jí. Jinak je to dobré zařízení, pro lidi jimž tato koncepce "velkého" MDA vyhovuje a BT modem nepotřebují. Podstatná je taky cena, v dnešní době bych za toto zařízení víc jak 14000kč rozhodně nedával, oproti Compactu má navíc jen tu wifinu, klávesnici neuvádím, jelikož nevyhovuje všem, jen někomu. A Compacta lze nového mít již za 12000kč.. A na filmy se na něm také dá koukat, rozlišení je stejné, s GPS navigací též není žádný problém. Prostě si to dáš jen kapku blíž k "čumáku"..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ten bluetooth modem bych prezil.. ale kdyby melo EDGE tak by me to uz mrzelo.. ja ted datanonstop pouzivam hlavne na mdacku na icq maily a dalsi blbosti... cena 12000 kč myslim ze neni zas tak spatna co si o tom myslis ty? jinak uz ma bluetooth ovladac od widcommu zejo? ne ten blbej mrkvošrotí? tak to je fajn.. me se libi vzhledove az na te reproduktor.. asi ho vemu.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Za 12 dobrý, ale nesmí mít ani škrábaneček. A dej bacha ať ma 100% v pořádku záruku, v mém okolí jsem v poslední době zaregistroval až nezdravě vysoké množství mrtvých základních desek, a většinou šlo o MDA III. A bez záruky, takže majitelům zbyly jen oči pro pláč.. Pokud jde o Widcomm, k čemu ti tam bude, když je oproti Microsoftu v Compactovi z části nefunkční?..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jojo suoraj mi rikal ze taky mel naky mda3 co umrelo aby s e na nej mrknul ze ani nenabyji.. tak jo dam si pozor dik, jinak jak si myslel ze oproti ostatnim nefunguje ten widcomm si rikal ze jen ten modem... me jde hlavne o to co chybelo mda 2 a to jest bluetooth networking.. ten widcomí ovladac se mi nezdarilo dat do mda2 jak tu na to byl navod..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Spatny Hard SPL
    Od xaries v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 06:40
  2. Wi-fi - je opravdu 802.11g?
    Od galaxy64_ce4you v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 14:08
  3. Opravdu levne PDA s WiFi a BT
    Od h4wk3y_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 20:32
  4. vario je na tom opravdu špatně
    Od pj vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 21:32
  5. Opravdu využíváte USB host?
    Od ipf v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 21:24