Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 56

Téma: Opravdu je MDA III tak spatny?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    27

    no nevim mel jste nekdo vedle sebe 2ku 3ku a kompakta? nevim ja to mel moznost srovnat s 2kou a xp ma pravdu je tam znat rozdil - asi jako prvni mda od eurotelu a t-mobilu ( polozte je vedle ipaqu, ale nejak bych se kvuli tomu newesel ma proste jine vyhody
    ps: mda 3 forewer
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jako priznavam ze bych potreboval Vanish aby bílá bílá byla :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    -- boooze, jako je jasny, ze "nebe je modry" je jasny, ze XDA III proste zlutej je a ma horsi displej nez XDA II nebo MDA Compact....to proste nikdo neokeca......

    -- jenze komu to zase tak hroozne vadi? me teda urcite ne, pouzivam XDA III 1/2 roku a zadny problem....ocim to vubec nevadi, na zlutos displeje si vzdycky zpomenu, jenom kdyz ctu debaty na ce4you
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Proste jednoducha odpoved: "Jo!")
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Presne! MDA III je dobre zarizeni pro cloveka pro ktereho ten displej neni az tak prioritini, a BlueTooth modem nepotrebuje. A nemyslim si, ze by bylo vhodne tu skoro po pul roce znovu zacit resit jak moc je displej u MDA III oproti MDA II zlutej, kdyz vsichni vime, ze ten displej proste zlutej je, a nikdo s tim uz nic ani pomoci sveho fotoaparatu neudela. BTW, zadne novejsi serie s vylepsenym displejem stejne neprijdou, rekl bych, ze HTC ma ted sve zajmy uplne nekde jinde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jak to teda je stim, jak tu byly informace ze bude neco s tim modemem ?? jo a jak nefunguje nejde se na nej pripojit nebo jakym zpusobem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Přečti si malou recenzi - prvních 60 minut s T-mobile MDA III od Pavla Kozy, chování toho modemu tam popisuje..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    uz sem to nasel ze se na konci vyrizovani prikazu napise ze se nemuze zaregistrovat...dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Btw. mame tu zrovna testovaci vzorek MDA III - Eurotel tvrdi, ze u nove verze byl opraven display - ja osobne si to nemyslim, but its only my feeling.

    Panove, reknu Vam - zlatej MDAc + WiFi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Citace Původně odesláno od MRH
    Btw. mame tu zrovna testovaci vzorek MDA III - Eurotel tvrdi, ze u nove verze byl opraven display - ja osobne si to nemyslim, but its only my feeling.

    Panove, reknu Vam - zlatej MDAc + WiFi
    To je vec nazoru , zkus navigaci v MDAC a dej si ho do drzaku v aute a jed podle toho
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od Stheepan
    Citace Původně odesláno od MRH
    Btw. mame tu zrovna testovaci vzorek MDA III - Eurotel tvrdi, ze u nove verze byl opraven display - ja osobne si to nemyslim, but its only my feeling.

    Panove, reknu Vam - zlatej MDAc + WiFi
    To je vec nazoru , zkus navigaci v MDAC a dej si ho do drzaku v aute a jed podle toho
    Nevim, ale s tim neni problem.

    Nedavno to tu nekdo psal, ze jde o zvyk, ale ze MDAc je na navigaci dostacujici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Citace Původně odesláno od MRH
    Nevim, ale s tim neni problem.

    Nedavno to tu nekdo psal, ze jde o zvyk, ale ze MDAc je na navigaci dostacujici.
    i TY kecko to musis mit MDAC nalepeni za ksiltovce pred ocima
    chapu, ze si kazdy chvali sveho milacka, ale bud trochu objektivni
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    194

    Jeste se vracim k nefunkcnosti bluetooth modemu u XDAIII. Protoze se me jak ja uvadnim "jedna pani z eurotelu" neozvala ve stanoveny termin, zaslan jsem oficialni stiznost na Eurotel, kde je zadam o vyjadreni k teto veci a zaroven o to, jak se eurotel ke svym zakaznim zachova. Po jejich vyjadreni vam dam vedet

    Vzhledem k tomu, ze na stiznost me mohou odpovedet v rozmezi 30Ti dnu, tak to asi chvilku potrva. Ale pak se ozvu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak jo fajn, budem cekat :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jelikož tato diskuse pojednává ryze o MDA III a jeho kvalitách a nedostatcích, pár posledních příspěvků jež se týkaly MDA IV jsem v rámci udržování pořádku umazal.. Mame tu již několik diskusí na téma MDA IV, tak tam se klidně rozepište, tady na to není prostor..
    Díky za pochopení
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Spatny Hard SPL
    Od xaries v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 06:40
  2. Wi-fi - je opravdu 802.11g?
    Od galaxy64_ce4you v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 14:08
  3. Opravdu levne PDA s WiFi a BT
    Od h4wk3y_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-04-2008, 20:32
  4. vario je na tom opravdu špatně
    Od pj vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 21:32
  5. Opravdu využíváte USB host?
    Od ipf v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 21:24