Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: kompletni zaloha MDA compact - nez si zacnu hrat - poradte prosim novackovi ;)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1

    Zdar vsem,

    mam nove MDA Compact a prvni vec, co me zacala stvat, je zoufalej zvuk. Cetl jsem, ze nahrati nove ROM muze vyrazne pomoci - ale vsude hlasky o tom "udelej to" a "odzalohuj si radio" a tak - a ja nejak nevim poradne kudy kam. Byla by nejaka stranka / info o tom, jak si zazalohovat kompletni stav stroje pro pripad reklamace?

    Dik moc za rady/tipy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    No nevím, neíim...... ale High-End z toho nikdy mít nebudeš )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Myslim, ze uz se to tu probira v samostatne diskuzi, projdete si par stranek v sekci Phone Edition.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Kompletní záloha ROM, ExtROm a Rádia nelze, dle mých pokusů v tomto směru.. Pokud ale někdo z vás bude v budoucnu potřebovat tam nahrát zpět původní ROM, ExtROM a Rádio z důvodu reklamace zařízení, stačí mi napsat Soukromou Zprávu, je v mé moci vám to tam zpět nahrát aby vám tu reklamaci uznali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    Prosim vas nevite zda je mozne nejakym softem zazalohovat nastaveni GPRS, MMS a Emailu?
    Chystam se na hard reset, a nerad bych travil spoustu casu opetovnym nastavovanim.
    Dekuji za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    po hardu se vsechno nastavy na puvodni funkcni uroven...jen si v nastaveni pripojeni vypnes proxy a je to v pohode...jeste musis nastavit majla,ale to je zalezitost nekolika sekund,jen vyplnis svoje prihlasovaci udaje a pop a smtp
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    no jo jen, jenze ja mam tech mejlu nekolik, compacta od t-mobilu a kartu eurotel, to znamena prenastavit mms gprs...u nokii slo ulozit toto nastaveni, tak sem si rikal jestli to nahodou nejde i tady, ale vypada ze asi ne...
    v kazdem pripade diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    sice se to netyka diskuze,ale nastavani pripojeni si osefuj tak ze si stahnes konfiguracni .caby od beechera! je to asi nejlepsi zpusob jak behem nekolika sekund nastavis pripojeni!spustis .cab a hned muzes surfovat!jen s tema majlama ti asi neporadim!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-09-2010, 13:48
  2. Kompletní záloha MDA
    Od ranzer v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 25-03-2010, 15:43
  3. Kompletni zaloha
    Od Zbyna_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-01-2008, 14:11
  4. Prosim poradte...Vario nebo Compact pro IGO2006
    Od Jedrzejski v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-09-2006, 20:37
  5. Kompletní záloha PPC
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-02-2006, 21:49