Warcraft II
Ještě ke zvukům: je potřeba nainstalovat stolní verzi stratagus na PC a naimportovat data z warcraftu 2. Pak překopírovat zvuky do PDA. Kopírujte jen zvuky pro jednu rasu (lidi nebo orkové), jinak hra nepude spustit. (zabírají pak moc paměti).
Tak jsem stáhnul ten soubor wargus.rar, rozbalil ale po rozbalení jsou všechny adresáře prázdné!!! Chybí spouštěcí soubory a vůbec je to nějaké diné. A může se hra hrár s CF karty nebo kam se instaluje a jak. Díky za pomoc.
Huh, ac na toho W1 nemam moc casu, tak se to docela da;o) - sice to chce trochu zvyku, ale jinak ok.
Pls jak to mam stahnout a nacpat do PDA? Jsem v tom novacek.. nemoh by mi to nekdo vysvetlit jak pro blbce?
predem dik!
predem dik!
To: Twister
Instalace je víc než jednoduchá. Stačí si stáhnout z adresy http://n0p.averest-k.ru/ odpovídající zabalený soubor se hrou dle tvého displeje QVGA/VGA.
QVGA - http://n0p.averest-k.ru/StratagusA.rar
VGA - http://n0p.averest-k.ru/StratagusV.rar
Až ji stáhneš, tak ji ve svým počítači rozbal a tak jak jsi ji rozbalil ji nakopíruj do PDA.
No a potom už stačí jenom spustit v Pocketu exáč (myslím že se jmenuje stratagus.exe) a můžeš hrát.
Instalace je víc než jednoduchá. Stačí si stáhnout z adresy http://n0p.averest-k.ru/ odpovídající zabalený soubor se hrou dle tvého displeje QVGA/VGA.
QVGA - http://n0p.averest-k.ru/StratagusA.rar
VGA - http://n0p.averest-k.ru/StratagusV.rar
Až ji stáhneš, tak ji ve svým počítači rozbal a tak jak jsi ji rozbalil ji nakopíruj do PDA.
No a potom už stačí jenom spustit v Pocketu exáč (myslím že se jmenuje stratagus.exe) a můžeš hrát.
[QUOTE="Twister"]prave ze ne ja ho spustim vyrobi mi to tam dalsi 2 textaky ale nic se nerozjede...[/QUOTE]
Co mas za masinu? Doporucuju tuhle informaci dat do podpisu - umozni snadnejsi reseni problemu.
Co mas za masinu? Doporucuju tuhle informaci dat do podpisu - umozni snadnejsi reseni problemu.
jeden se jmenuje "Strerr" a kdyz na nej kliknu neni v nem napsano nic... druhej je "strout" a je v nem napsano todle "Maybe you need to specify another gamepath with '-d /path/to/datadir'?
" keca to vo nejakym patchi rek bych ale s moji anglictinou sem to vic nerozlousk...
" keca to vo nejakym patchi rek bych ale s moji anglictinou sem to vic nerozlousk...
Pozor na záměnu dvou slov - patch a path. Ten druhej texťák ti říká, že nezná cestu k datovým souborů. Předpokládám, že jsi rozbalil hru do jedný složky dohromady bez adresářový struktury hry W2.
Ve Storage Card by jsi měl mít adresář např. Warcraft2 a v něm
a) tři adresáře :
data - obsahuje např. jednotlivé kampaně, grafiku, mapy a zvuky
scripts - obsahuje např. info o rasách
wc2 - obsahuje např. logy a uložené hry
b) spouštěcí soubor:
např. stratagus.exe
Pokud to tak nemáš, tak to rozbal znovu i s adresářovou strukturou.
Ve Storage Card by jsi měl mít adresář např. Warcraft2 a v něm
a) tři adresáře :
data - obsahuje např. jednotlivé kampaně, grafiku, mapy a zvuky
scripts - obsahuje např. info o rasách
wc2 - obsahuje např. logy a uložené hry
b) spouštěcí soubor:
např. stratagus.exe
Pokud to tak nemáš, tak to rozbal znovu i s adresářovou strukturou.
a kde mam sehnat ten adresar Warcrafta dve? z toho odkazu co si tam dal sme stahnul rar soubor a kdyz sme ho rozbalil byl v nem jen "Strategus.exe" a "Readme" nic jinyho...
[QUOTE="Twister"]a kde mam sehnat ten adresar Warcrafta dve? z toho odkazu co si tam dal sme stahnul rar soubor a kdyz sme ho rozbalil byl v nem jen "Strategus.exe" a "Readme" nic jinyho...[/QUOTE]
pokud si dobre vzpominam, tak ja toho mel vic :) co treba nejaky soubory s datama? nepride ti divny, ze by to vse cpali do exace? :))
prohlidni homepage, VSECHNO tam je
pokud si dobre vzpominam, tak ja toho mel vic :) co treba nejaky soubory s datama? nepride ti divny, ze by to vse cpali do exace? :))
prohlidni homepage, VSECHNO tam je
mno uz sem neco nasel.. ale vyzaduje to abych mel originalni CD Warcraftu 2... jinak se mi ten Wargas nenainstaluje...
Tak uz se mi ro povedlo spustit.. mam jen problem ze kdyz to spustim najede mi obrazovka s obrazkem kopce na kterem je vez a napis "The war begins" a pak se to ukonci... nemuze byt problem treba ve VGA displeji?
[QUOTE="Twister"]Tak uz se mi ro povedlo spustit.. mam jen problem ze kdyz to spustim najede mi obrazovka s obrazkem kopce na kterem je vez a napis "The war begins" a pak se to ukonci... nemuze byt problem treba ve VGA displeji?[/QUOTE]
musis mit spravnou verzi - tu pro vga
me to fungovalo na vga, mas tam vsechny ty soubory? ja mel nejakej archiv, kde to bylo vsechno v jednom, stacilo rozbalit
musis mit spravnou verzi - tu pro vga
me to fungovalo na vga, mas tam vsechny ty soubory? ja mel nejakej archiv, kde to bylo vsechno v jednom, stacilo rozbalit
ja sem to stahnul odsud http://www.pocket4you.com/freeware/index.php?vypis=jedno&id=169
dokonce jsou tam dva soubory jeden na rozliseni 320x240 a jeden na vyssi... ale oba dva mi najede jen tne obrazek a pak se to ukonci..
dokonce jsou tam dva soubory jeden na rozliseni 320x240 a jeden na vyssi... ale oba dva mi najede jen tne obrazek a pak se to ukonci..
[QUOTE="Twister"]ja sem to stahnul odsud http://www.pocket4you.com/freeware/index.php?vypis=jedno&id=169
dokonce jsou tam dva soubory jeden na rozliseni 320x240 a jeden na vyssi... ale oba dva mi najede jen tne obrazek a pak se to ukonci..[/QUOTE]
rikam ti - stahni to z homepage, ne z nejakyho ciziho webu - na homepage je vse potrebne. Anglictinu nepotrebujes
dokonce jsou tam dva soubory jeden na rozliseni 320x240 a jeden na vyssi... ale oba dva mi najede jen tne obrazek a pak se to ukonci..[/QUOTE]
rikam ti - stahni to z homepage, ne z nejakyho ciziho webu - na homepage je vse potrebne. Anglictinu nepotrebujes
tak uz mi to de... ale je tu jeste jeden problem a to nedostatek systemove pameti.. momentalne hledam zpusob jak zmenit rozdeleni pameti.... Abych mel an my A730 vice pameti pro spousteni aplikaci nez ulozny...
[QUOTE="Mist"][QUOTE="Twister"]ja sem to stahnul odsud http://www.pocket4you.com/freeware/index.php?vypis=jedno&id=169
rikam ti - stahni to z homepage, ne z nejakyho ciziho webu - na homepage je vse potrebne. Anglictinu nepotrebujes[/QUOTE]
ti rikam ze z homepage to maj blokovany aby se to spustilo jen kdyz vlasti originalni CD Warcraftu.... ja ho mam jenze na Playstationa a to mi prd platny...
P.S. kolik to asi potrebuje pameti na spusteni s 15MB se mi to spustit nepovedlo..
rikam ti - stahni to z homepage, ne z nejakyho ciziho webu - na homepage je vse potrebne. Anglictinu nepotrebujes[/QUOTE]
ti rikam ze z homepage to maj blokovany aby se to spustilo jen kdyz vlasti originalni CD Warcraftu.... ja ho mam jenze na Playstationa a to mi prd platny...
P.S. kolik to asi potrebuje pameti na spusteni s 15MB se mi to spustit nepovedlo..
[QUOTE="Twister"]tak uz mi to de... ale je tu jeste jeden problem a to nedostatek systemove pameti.. momentalne hledam zpusob jak zmenit rozdeleni pameti.... Abych mel an my A730 vice pameti pro spousteni aplikaci nez ulozny...[/QUOTE]
nevim jestli tam mas nejakej built-in ale instaluj bud tam nebo na kartu ... ram pak nechavej pro bezici programy
nevim jestli tam mas nejakej built-in ale instaluj bud tam nebo na kartu ... ram pak nechavej pro bezici programy
[QUOTE="crz"]funguje W2 i na QVGA ???
v jinem foru jsem se docetl ze pry jde pouze na VGA :/[/QUOTE]
funguje, akorat to je docela spatne citelny
v jinem foru jsem se docetl ze pry jde pouze na VGA :/[/QUOTE]
funguje, akorat to je docela spatne citelny
Teď jsem to to zkoušel. Mám 16,7 MB volných a běží mi to. Mám teda QVGA verzi, ale takovej rozdíl by tam být neměl.
tak sem to rozchodil ale mam problem nevim jak to ulozit.. nepomohl ani jeden ze zpusobu na minulych strankach hardwareova tlacitka neemuluji pismena.. a ani mi neproblikava klavesnice...
[QUOTE="Pavel Koza"]Vypada to pekne, ale na MDA Compact nehratelny, necitelny...:)[/QUOTE]
Nio čitelné a hratelné to je, ale stejně by bylo lepší, kdyby tro bylo komplet předělané pro PPC tak, jako je AOE :yes:
Nio čitelné a hratelné to je, ale stejně by bylo lepší, kdyby tro bylo komplet předělané pro PPC tak, jako je AOE :yes:
Ahoj, měl bych 2 dotazy:
1.) K čemu slouží 3 uložené pozice v replay game na ůvodní obrazovce?
2.) Jak se dá hrát single player game za lidi?
1.) K čemu slouží 3 uložené pozice v replay game na ůvodní obrazovce?
2.) Jak se dá hrát single player game za lidi?
VELKÝ PROBLÉM :(( :(( :(( :((
kdyz to spustim, tak mi nabehne pouze menu, dal uz nic - nereaguje to, pomuze jenom SR:no:
kdyz to spustim, tak mi nabehne pouze menu, dal uz nic - nereaguje to, pomuze jenom SR:no:
zdravim nevite nekdo jak na ovladani pro VGA?
zda se ze kursor je dost posunutej od tapnuti takze se to neda poradne hrat :(
kdyz spustim standatr hru 320x240 tak kursor je ok ale zase to nejde cist :(
dik
zda se ze kursor je dost posunutej od tapnuti takze se to neda poradne hrat :(
kdyz spustim standatr hru 320x240 tak kursor je ok ale zase to nejde cist :(
dik
[QUOTE="Twister"]mno to me to zase furt pada.. a to mam 20MB volny operacni pameti...[/QUOTE]
Vidíš, já mám volný 80MB, a padá mi to taky. Je to kvůli tomu skoro nehratelný...:evil:
Vidíš, já mám volný 80MB, a padá mi to taky. Je to kvůli tomu skoro nehratelný...:evil:
mno problem je ze ja vic nez 20MB pro operacni pamet neuvolnim.. (Asus A730 ma pameti hrozne malo) a velmi rad bych si to zaparil... v soucasne dobe uz hraju QVGA verzi pac pada min nez VGAckova...
Nejde nejakym zpusobem napamovat na nejake tlacitko PDA prikaz k chozeni/utoku?! Ve warcraftu/starcraftu na PC tak myslim fungovalo prave tlacitko mysi...
edit: Tak v nove verzi uz je to na HW3! Jen by me teda vyhovoalo, kdyby bylo nastaveno ze kdyz napr oznacim jednotky a tapnu nekam, tak aby se tam rovnou premistili/zautocili, ale to uz bych chtel zrejme moc!
edit: Tak v nove verzi uz je to na HW3! Jen by me teda vyhovoalo, kdyby bylo nastaveno ze kdyz napr oznacim jednotky a tapnu nekam, tak aby se tam rovnou premistili/zautocili, ale to uz bych chtel zrejme moc!
Nevim jestli to tu uz nebylo receno, tady je domovska stranka Stratagusu, je tam ke stazeni i ta anglictina na kterou jsem se tu marne snazil doptat :D a v prosinci aktualizovany spousteci soubory...
http://n0p.averest-k.ru/?Stratagus_%26amp%3B_Wargus
http://n0p.averest-k.ru/?Stratagus_%26amp%3B_Wargus
Tak nevim mam volne 28 MB Ram a hudba me jede stejne jen v menu. Jestli to neni tim, ze je tam jenom jeden MID..
Stejne tak u mne.. chybi tam obsah adresare music. Ja to vyresil tak, ze jsem si stahl nejake mod a xm soubory z dc++ a upravil soubor sound.lua ve script adresari.. ted mi to hraje tyhle soubory, ale na original sound z w2 to nema ani nahodou :(
Zdravim, nevite jak si muzu otocit obrazovku pro levaka, nejak na to nemoho prijit. Tedy pokud to vubec jde. Dik
Pokud myslis "Align screen" jako po HR, tak na to je v adresari windows exac (myslim ze se tak jmenuje) nebo klavesova zkratka (u me na n30 je to Vypinac+4.HW tlacitko)