Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Dvě složky „SD Card“ !?

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Už se vám někdy stalo, že zčista jasna máte v PDA dvě složky „SD Card“ ?

    Mě již několikrát a opět dnes tam mám přidánu další složku „SD Card2“
    – která obsahuje kompletní strukturu i obsah z původní „SD Card“.
    Naopak ta původní „SD Card“ má uvnitř jen složku „Temporary Internet Files“
    Zatím jsem nepřišel na způsob, jak se toho zbavit. Nelze vymazat, přejmenovat ani přeformátovat.
    Samotná karta (Lexar 512MB), pokud se vloží do jiného PDA, se však chová normálně,
    tzn. má jen strukturu v „SD Card“ se správným obsahem. Takže to vypadá, že karta je v pořádku a problém je někde v o.s.


    Dík za radu nebo odkaz, kde se to řešilo.


    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Na to je myslim jedine a spolehlive reseni: HR.

    A nebo velmi narocne stourani do registru a navic to jeste nemusi vyjit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    muz to byt treba tim, ze pri vyndani SDkarty se karta ze systemu "nestrati", protoze, ted jen tipuji, se tam ukladaji temp. soubory z pIE a ten neni zavrenej, po vlozeni karty system detekuje, ze tem jiz nejaka karta je (i kdyz neni) a tak ji priradi dalsi nazev (cislo) v poradi. po resetu je to tam porad? pak zkuste v registrech juknout cesty, jestli se neco neodkazuje na SD2, nebo na SD
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    48

    Reseni je pomerne jednoduche: SD Card prejmenovat napr. na SD Car a provest reset. Nasledne se SD Car smaze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od hybo
    muz to byt treba tim, ze pri vyndani SDkarty se karta ze systemu "nestrati", protoze, ted jen tipuji, se tam ukladaji temp. soubory z pIE a ten neni zavrenej, po vlozeni karty system detekuje, ze tem jiz nejaka karta je (i kdyz neni) a tak ji priradi dalsi nazev (cislo) v poradi. po resetu je to tam porad? pak zkuste v registrech juknout cesty, jestli se neco neodkazuje na SD2, nebo na SD
    Ano, včera jsem používal pIE přes WiFi - to může být možná i příčina, ukládám Temporary Internet Files na SD Card.
    Budu ještě chvíli bádat, a pak udělám stejně asi HR, jako již několikrát v minulosti při tomto problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    48

    Opravdu staci jen SR. HR je zbytecny. Po prejmenovani a naslednem SR je vse v poradku a karta se jmenuje jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    88

    Mně se to taky párkrát stalo. U mně to dělal outlook, kdy jsem si ukládat i přílohy.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak synchronizovat celé složky?
    Od Sajmon_ce4you v sekci Windows Mobile 6.5
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2010, 00:43
  2. Uzamknutí složky - aplikace?
    Od Martincca_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2009, 13:42
  3. icon.lnk - ikony pro složky
    Od rADo2 v sekci + Registry
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 09:49
  4. Přístup přes PDA na sdílené složky.
    Od lukecv v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-06-2007, 22:25