Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: rozjizdeni kalibrace displaye

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    dobry den,mam problem s ipaqem 3630 nepravidelne,ale dost casto se mi rozhasi kalibrace displaye,nejde na nem pak psat a musim znovu do nastaveni.nevite,jestli je to uz vadna ta dotykova folie nebo to je jen problem ve woknech?dela to i to,ze kdyz pisu napr" k "tak ipaq ukaze na sw klavesnici jine pismeno,ale to "k"pritom napise.druhy problem mam s cf kartou,pri kazdem zapnuti ipaqa napise"unorganizet card"nebo neco podobneho staci ji vytahnout a strcit zpet a uz ji vidi a je do dalsiho vypnuti v poho:? pokud nekdo vite cim by to mohlo byt tak mi prosim poradte.dik dr.roman
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud jde o ten iPAQ, doporucuji se kouknot na stranku HP a nainstalovat vsechny ROM i dalsi updaty. Mam mlhavy pocit, ze se to snad melo vyresit (ale uz je to daaavno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    103

    JESTLI MAS IPAQ Z TY PRVNI VARKY,TAK TAM BYLA CHYBA V DESCE. PRED LETY JSEM MEL TENTO PROBLEM,A RESILO JSE TO VYMENOU KUS ZA KUS. DNES SE TO SNSD ANI NEVYPLATI DELAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    to kdybych vedel,koupil jsem ho pouzity
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od dr.roman
    to kdybych vedel,koupil jsem ho pouzity
    Mozna pomuze - kolik ma ROMky? Ty uplne prvni mivaly 32MB, pak uz bylo jen 16MB...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    no jo,ale jak to zjistim? jsem fakt docela novy,nebyt tady tohoto webu tak fakt nevim co bych s tema masinkama delal
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Kdyz vidim ze jiz problem nastava zde????
    Start - nastaveni - pamet zalozka storage card rozbalit okno a tam by jsi to mel najit - pokud to ovsem neni nejaky jiny system WM. Jinak jeste se zeptam zkousel jsi znovu zkalibrovat display.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. 614c - špatná kalibrace displaye
    Od svenhassel v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 18:37
  2. Kalibrace pro Ozi ???
    Od Ášek v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 27-08-2008, 21:22
  3. Kalibrace map S-42
    Od Scartman v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-08-2007, 11:09
  4. Kalibrace na MDA c
    Od vlhana v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-10-2006, 21:01
  5. Kalibrace displaye bez HR
    Od jan_bar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-03-2006, 16:38