Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 55

Téma: DELL AXIm X50v - leží mi na stole - kdo je další?

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od karlic
    Jaký používáte Remote Display Control pro VGA?
    Myslis ovladani PPC z PC nebo naopak?
    Pokud to prvni, tak normalni Microsofti ActiveSync Remote Display z Windows Mobile Developer Power Toys...
    Pokud jde o ovladani PC z PPC tak .NET VNC (v kombinaci s UltraVNC serverem), o kterem jsem tady par dni nazpet psal do novinek, a nebo muzes pouzit Klienta Terminal Services...

    Jeste je i VNC server pro PPC... Jeste jsem to nezkousel, ale asi na to dneska nebo zitra podivam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky beechere, myslel jsem ovládat Pocket z PC.

    Mmchd. neznáš nějakou fintu, jak dostat do obrazovky Klienta Terminal Services úplně celou obrazovku počítače, abych nemusel posunovat? Na VGA je to naprosto super, ale přesto chybí malinký kousek obrazovky, aby to by zcela dokonalé.

    Jinak hledám již nějakou chvíli na Dellu nějakou chybku a nenacházím ) , asi hodím starý ED3 to skříně a budu používat jen Dell s Nokií. VGA je fakt bomba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od karlic
    Mmchd. neznáš nějakou fintu, jak dostat do obrazovky Klienta Terminal Services úplně celou obrazovku počítače, abych nemusel posunovat? Na VGA je to naprosto super, ale přesto chybí malinký kousek obrazovky, aby to by zcela dokonalé.

    Jinak hledám již nějakou chvíli na Dellu nějakou chybku a nenacházím ) , asi hodím starý ED3 to skříně a budu používat jen Dell s Nokií. VGA je fakt bomba.
    1. Bohuzel nevim, ja TS nepouzivam... Ale zkus ten .NET VNC, ten umi fullscreen na PDA, takze by to mohlo chodit...
    2. To bych tu ED3 radeji prodal, jeste by z toho byla nejaka skvara...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak ti nějak nevím. Stáhnul jsem to z MS, nainstaloval. Do Della nacpal cerdisp2.exe, v PC spustil ASRDisp.exe a výsledek je pořád stejně hrozný, viz. obrázek. Máš stejnou verzi a máš to stejně hnusný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od karlic
    Máš stejnou verzi a máš to stejně hnusný?
    Jasne, ten RemoteControl neumi totiz ten MS VGA HighDPI rezim... Ale pokud budes mit na PDAcku RealVGA, tak to budes mit kvalitni... :yes:

    Jinak ten cerdisp2.exe tam davat nemusis, staci pustit ten Remote Control na PC a on si ho tam nahraje sam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Už ho mám !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to už nás je dost Aximáků na to, abychom si dnes sedli u Dorta a zapili to
    Pokud nemáš ještě fólii na displej, tak ti jednu originál Dell dám za pívo
    Tak co jdeme na jedno?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja nejsem proti, ale vecerom, k veceru musim neco zaridit, pak by to mozna slo...
    Navic nevim, jak Zdenek, protoze ten uz mozna jede do Vroutku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud je Dort v práci, tak to už jsme 3
    Já můžu odteď do 22 hod
    Tak jak Zdenku? V kolik? Je vůbec dortovna otevřená
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, ja bych se tam mohl tak kolem 20.00 objevit... Drive bohuzel ne... ops:

    EDIT: Dortovna samozrejme otevrena je, ale Zdenek to nedava, musi zitra do prace na 7.00 a to nema sanci stihnout vzhledem k tomu, jak se do Vroutku dostava nasimi drahami...
    Ja bych to nechal na sobotu, vzdyt je PPS... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak ok, necháme to na sobotu. Snad bude škaredě a nebudu muset sekat trávu na chalupě
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kurna, ty nesi pod pantoflem, ale rovnou pod lyzarskou botou...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    chvíli tu člověk není a hned toto, škoda pánové, dneska bych si veselýkalíšek rád dal, a co ve třech?

    BTW Richarde s tou lyžákou to říkáš Ty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    2

    Tak už mám na stole tu podobnou mašinku jako vy. Zatím ji pilně zkoumám a seznamuji se obecně s PDA.
    Zatím klasika, BT hlásí, že vypršela licence. S dynavixem se mi pravidelně BT vypne (ale to prý je chyba výrobce a brzo to odladí )musím dát SR a jedu dál.
    Microsoftí prográmky fungují a ted se musím podívat taky po něčem ostatním.
    Ted momentálně ladím rozlišení, která ta utilitka na nastavení je asi nejlepší ozvga ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Newman
    .. BT hlásí, že vypršela licence ...musím dát SR a jedu dál.
    ...Ted momentálně ladím rozlišení, která ta utilitka na nastavení je asi nejlepší ozvga ?
    1. Licence BT mě kupodivu vypršela jen 1x.
    2. Také SR používám pouze při instalaci programů, jinak mě jich pár postihlo pouze při pokusech s Snoopsoft Dashboardem a Pocket Breeze (chtěl jsem od nich více, než jsou schopni-ale po SR žádný problém, žádný HR). Ještě při prvních pokusech s přetaktováním jsem musel SR občas použít, ale už jsem přišel, jak na to. Celkově je počet SR výrazně nižší na mém novém Dell Axim X 50 v než na starším HP iPAQ 4150. Je to zhruba stejný poměr, jako když jsem přestal na iPAQu používat velkou češtinu a instaloval LEng.
    3. Dle mého je ozVga nejlepší, ale musíš si s tím pohrát a nastavit si dle svého. Teď jsem ho vypnul, protože při cestě vlakem, pokud zrovna nejedete po koridoru, se nejen menší ikonky hůře trefují stylusem, ale někdy je problém trefit se vůbec do displeje. Teď se vracím k OZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mrtvý Dell Axim x50v
    Od persan v sekci Dell
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-08-2007, 11:19
  2. DELL axim x50v upgrade
    Od Aries_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-07-2007, 16:42
  3. Dell Axim X50v
    Od budelovsky.j v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 07:15
  4. Dell Axim X50v
    Od rockcz v sekci Dell
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 08-09-2005, 16:01
  5. Dell Axim X50v
    Od beecher v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 15:02