Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: VPN klient pro WM2003

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    Provozuje tady nekdo neco takoveho? Potrebuju pres cisco do firmy a mam jen klienta pro PC , ale sehnat neco pro mobilni zarizeni se mi zatim nepovedlo:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Fik
    Provozuje tady nekdo neco takoveho? Potrebuju pres cisco do firmy a mam jen klienta pro PC , ale sehnat neco pro mobilni zarizeni se mi zatim nepovedlo:-(
    VPN klient je primo ve systemu, jinak existuje take VPN klient od Nortelu, Antha, CheckPointu... Mam jeste pokracovat nebo v tomhle dotazu na Google bude pokracovat sam? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    dik:-) zatim jsem nasel pouze dost drahe klienty za cca 100USD a to se mi do toho nechce davat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Fik
    zatim jsem nasel pouze dost drahe klienty za cca 100USD a to se mi do toho nechce davat
    Holt, vsechno neni "sehnal-ware"... :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    to je mi jasne akorat se mi to zda proste vcelku dost penez - za tu svandu, ze se dostanu na firemni wifi:$:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Fik
    to je mi jasne akorat se mi to zda proste vcelku dost penez - za tu svandu, ze se dostanu na firemni wifi:$:
    Az budete platit 3 miliony za kompletni vyvojarske nastroje pro 5 vyvojaru, tak si neco povime o drahote za 2300 Kc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    jasne, vse je relativni:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    88

    klient od nortelu - po instalaci a resetu o ktery si rekl doslo k hard resetu!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Fik
    klient od nortelu - po instalaci a resetu o ktery si rekl doslo k hard resetu!!!!
    Mozny je vsechno, ja na to pouzivam uslovi: Shit happens...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Fik
    to je mi jasne akorat se mi to zda proste vcelku dost penez - za tu svandu, ze se dostanu na firemni wifi:$:
    Az budete platit 3 miliony za kompletni vyvojarske nastroje pro 5 vyvojaru, tak si neco povime o drahote za 2300 Kc...
    ale to nikdo neplati ze svy kapsy. A muzu se zeptat, co za studio to je? Nejak si neuvedomuju program drazsi jak 200 tisic. vyjma toho cadu, co v nem dela skodovka auta (nemuzu mu ted prijit na jmeno)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od CommanderZ
    A muzu se zeptat, co za studio to je? Nejak si neuvedomuju program drazsi jak 200 tisic. vyjma toho cadu, co v nem dela skodovka auta (nemuzu mu ted prijit na jmeno)
    Visual Studia pro 5 vyvojaru - resi MSDN Universal Subscription (je tam 5 vyvojarskych licenci) za 70tis. Kc, a dale kompletni balik od Rational (dnes tedy IBM, pokud se nepletu), tedy analyticke & navrharske nastroje, source code management, bugtracking, testovaci nastroje, release management nastroje atd.
    Toz tak...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Chlapi, nevim, jestli se budu dotazovat ve spravnem foru...

    Snazil jsem se nastavit VPN clienta v MDAc - normalni MS, bez IPSec proste nejjednodussi klasika. VPN se sice tvari jako ze se pripoji, ale kdyz se podivam na status, tak je odpojene... wtf?

    Nevite nekdo jak dokazat, aby se korektne vytocilo GPRS (to jde) a pak VPN a session se udrzela?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. QIP PDA - ICQ klient pro Pocket PC a Smartphone s WM5 a WM2003
    Od ElSoft v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 141
    Poslední příspěvek: 10-08-2008, 13:07
  2. p2p klient na mda?
    Od Kubiiiik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 14:37
  3. Porovnání výkonu WM2003 a WM2003 Second edition
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-10-2004, 07:29
  4. ipaq1940 wm2003 ita do wm2003 eng rom image
    Od chozze_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-03-2004, 20:26