Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: 2210 a rucni GPS pres seriovy port

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Ahoj, chystam se na 2210/nebo 2110/ a dost by mne zajimalo, jestli mi pujde propojit s rucni GPS, ktera ma seriovy port/nema PORT, ale komunikuje seriove/. S PC spolupracuje moc hezky a to bych chtel i s PDA.

    diky Ivan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    184

    a jak bys to chtel pripojit? PDA nema zadni stranu s seriovym, paralelnim, usb atd portem. To by muselo byt o kapanek vetsi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Cau,

    mozna jsem neco prehledl, kazdopadne tu 2210 jeste nemam, ale ma preci systemovy konektor ze spodu? A tam je seriovy port vyveden, nebo ne?

    Ivan
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    71

    Citace Původně odesláno od Namornik.
    a jak bys to chtel pripojit? PDA nema zadni stranu s seriovym, paralelnim, usb atd portem. To by muselo byt o kapanek vetsi
    Existuje redukcia s CF na RS232 cize seriovy port. Cez to by to nechodilo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Ahoj, tak uz "HO" mam */2210/. A jak jsem zjistoval, na systemovem konektoru je vyvedeno jak USB, tak seriovy port. IMO staci opatrit kabel/konektor a normalne to propojit s tou GPS. Nebo je nekde nejaky zadrhel?

    Ivan
    Citace Původně odesláno od Radim1
    Citace Původně odesláno od Namornik.
    a jak bys to chtel pripojit? PDA nema zadni stranu s seriovym, paralelnim, usb atd portem. To by muselo byt o kapanek vetsi
    Existuje redukcia s CF na RS232 cize seriovy port. Cez to by to nechodilo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Propojeni zdarne provedeno, pouzita napajeci redukce a stacilo zapojit pouze RxD, TxD a GND.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. .NET CF a sériový port
    Od vv_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-10-2006, 14:45
  2. hx4700 na seriovy port
    Od Andilek v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-06-2005, 05:54
  3. iPaq 2210 a divny seriovy port
    Od Ivanm_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-05-2005, 10:29