Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nechtěné zapínání

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    (omlouvám se, asi už to tu bylo víckrát, ale neumím volit správná klíčová slova na hledání)
    Prosím znalce o radu - neustále se potýkám s problémem svévolného zapnutí PDA v kapse. Co můžu udělat, když chci, aby mi PDA reagovalo (jako zapnutí) jen a pouze na tlačitko POWER. Veškerá ostatní tlačítka úplně vyřadit z provozu při vypnutém PDA. (utilita, že se PDA sice tlačítky zapne ale ihned zase vypne po 5sec. není špatná, ale není to ono.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Začal bych tím, že bych si v nastavení zapnul zámek kláves.

    Ten zajistí, že po vypnutí jde zapnout jen tlačítkem Power.

    Jo a ještě jedna vě, nedavno jsem nechal suštěnej AS a MDA se mi zapínalo každou chvíli samo na stole. Stopnul jsem AS a byl pokoj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od Benedikt
    ... asi už to tu bylo víckrát, ale neumím volit správná klíčová slova na hledání...
    prostě si línej no... třeba tady máš...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...pro predrecniky - vsimli jste si, ze autor zadajici o radu ma zarizeni Toshiba e335? A ze u tohoto zarizeni s nejvetsi pravdepodobnosti chybi aplet pro zamceni klaves (soudim podle toho, ze ani e400 ani e750 ani e800 to neumi)? A ze nema problem se samovolnym zapinanim ale zapinanim v kapse nechtenym stiskem tlacitka?

    Odpoved - pokud tam ten aplet skutecne neni, tak je reseni tohoto problemu temer nemozne. Zkusil bych jeste nastavit na vsechna tlacitka akci <None>, ale jednak pochybuji o tom, ze to pomuze a druhak tak prijdete o funkcnost... Pak uz akorat buzerovat Toshibu, coz je ale IMHO stejne ucinne jako kricet z okna...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Omlouvám se, toho jsem si fakt nevšiml.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    ...pro predrecniky ...
    Už jsem to také psal, ale opět zopakuji - to Pavel Koza - jseš fakt borec na svém místě. Díky za odpověď, byť neoptimistickou, hlavně ale jednu z mála na daný dotaz.

    Toshiby (ani e330 a e335) taky nemají tu systémovou funkci blokaci kláves (nevím proč a štve mě to), ale i jako začátečník jsem už první krůčky zvládl a toto odhalil. Nabízené fórum, které rýpavě poukazuje na mou línost, je mě známo, ale je o něčem úplně jiném. Asi budu muset zůstat u té utility co sice zapnutí nezabrání, ale aspoň po 5s opět vypíná (MortSaver 1.0).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. nechtene zapinani datoveho pripojeni Edge
    Od mireknb v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2009, 18:50
  2. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 12-03-2006, 17:33
  3. Nechtěné smazání veškerých dat z SD karty :-(
    Od zomas v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-12-2005, 22:11
  4. Nechtěné vypínaní hx4700
    Od sith v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 19:47
  5. BT manager - nechtene otvirani
    Od steengo v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-07-2005, 17:09