Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Nejde kopirovat a instalovat .cab soubory

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Koupil jsem si moje prvni PDA FS Loox 420. Nainstaloval jsem si ActiveSync 3.7.1. Synchronizace probiha v poradku a kopirovani napr. txt, mp3 souboru pres activesync taky jde. Kdyz jsem ale zkusil zkopirovat do PDA cab pro Betaplayer, tak se zobrazi dialog kopirovani a nic se nedeje (cekal jsem 10 min). Zkousel jsem dale instalovat hru od SunnySoftu, zobrazi se okno Add Program a pak nasledne prubeh instalace a zase se nic nedeje. Muzete mi prosim poradit, kde muze byt chyba. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Můžeš pomocí Total Commandera v PC nebo AS a tlačítko Explore. Na instalaci .CAB použij CabInstl. Umožní instalaci na Tebou zvolené místo.

    AS je už novější, ver. 3.8
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Náhodou plnou pamětí to asi nebude, že? Dělají to jenom caby, nebo i jiné soubory? Kopírovat caby z pda do pc jde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2002
    Příspěvků
    113

    Je to napsane dost zmatene. Clovek poradne nevi o co jde.

    ZaZIPuj ten *.CAB na PC a na PPC to zase odZIPuj nebo to na PC prejmenuj a na PPC to prejmenuj z5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem zkusil u kamarada, ktery ma Win 2000, kopirovat pres Activesync z PC do PDA cab soubor a slo to jako po masle. Ja mam Win 98SE a asi to bude widlema, ze odmitaji, ze zatim mne neznamych duvodu, kopirovat cab a exe soubory, nepomuze ani oblbovacka s prepsanim pripony napr na txt. Vysledkem pri kopirovani napr. cabinst.exe z PC do PDA je v PDA soubor ~abinst.~xe s velikosti 0B Tak patram dal, proc to ve Win 98SE nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Já měl na starém ntb také W98SE a vše běhalo ok. Můžeš mi popsat, jak přesně kopíruješ, resp.i jaký CAB? Klidně pošli SZ.
    V nejhorším případě nouze si můžeš z netu stáhnout CAB přímo do PDA. Proto jsou také zde v mobilní verzi stránek softy jen .CAB nebo .EXE přímo spustitelné z PDA (neinstalující se)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Neni tam nejaka pomatena konverze? Jednak zkuste nainstalovat posledni AS 3.8 a druhak kouknete na desktopu do ActiveSync -> Tools -> Options -> Rules -> Conversion Settings a zkuste vypnout konverzi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Neni tam nejaka pomatena konverze? Jednak zkuste nainstalovat posledni AS 3.8 a druhak kouknete na desktopu do ActiveSync -> Tools -> Options -> Rules -> Conversion Settings a zkuste vypnout konverzi...
    Tak jsem nainstaloval Activesync 3.8, vypnul konverzi a chova se to porad stejne, tj. nejde kopirovat cab, exe soubory a nepomuze ani zmena pripony. Asi to opravdu provadi konverzi souboru bez ohledu na to, ze je v nastaveni vypnuta. Zkusim se jeste prohrabat v registrech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Ten AS si jen přemázl? Odinstaluj AS, z program files smázni jeho složku stejně jako z user setting, restartuj PC a nainstaluj znova.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    ...a kdyz to nepomuze tak vymen w98 za neco novejsiho (neinovovat, cista instalace vcetne formatu - clovek nikdy nevi)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak po vsech marnych pokusech pomohlo az preinstalovani woken.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Josef Svoboda
    Tak po vsech marnych pokusech pomohlo az preinstalovani woken.
    No, ja jsem vam to nechtel navrhovat, doufal jsem, ze se to podari vyresit i bez toho...
    Proste udelat to Microsoftacku, vystoupit a nastoupit...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-02-2009, 17:22
  2. A639 - nejde nic instalovat
    Od reni v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 22:11
  3. nejde mi instalovat z .cab
    Od pato_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2005, 12:59
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-06-2005, 11:42
  5. Nejde instalovat software
    Od VILIAM_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2005, 06:35