Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: PocketBreeze - help

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Rozhodilo se mě zobrazení v Pocket Breeze a nemohu si nějak poradit s níže uvedenými nectnostmi
    V zobrazení dnů nepotřebuji zobrazovat úkoly které jsou průběžné.
    Nechce se mě zobrazovat delší přehled dnů s aktivními událostmi.
    Jak zajistit delší sled dnů s aktivními událostmi třeba za jeden měsíc?
    Jak se zbavit čísel v závorkách u dnů?
    Díky za pomoc Neo J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Delší sled:

    Calendar Tab->Settings page 1->Number of days to display
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Díky moc.
    Neo J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Kontrolní otázečka: PocketBreeze je co? No program... Kde založím nové téma k programu? No v části software... Co udělám před tím, než založím novétéma? No zadám vyhledávání, ať nezakládám něco duplicitně, že ano... tak pro příště, jo.... ať to máme k jednotlivým programů trochu na jednom místě a ne v rozcamrané po všech koutech
    Jinak, já PocketBreeze používám necelé dva měsíce, ale možnosti nastavení jsou tak široké, že se s programem musím seznamovat postupně a stále zjišťuji další a další varianty nastavení a zobrazení ... není tu někdo zkušenější pro napsání stručné kuchařky, co udělá to či ono apod.??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nechtěl jsem ho hned kárat, ale samozřejmě máš pravdu, takže poprosíme XP aby to eventuelně přesunul do správné sekce

    a co se týče toho návodu, tak jsem mrkal na origo návod a mělo to něco kolem 30 stránek, takže zatím se do překladu asi nikdo nepustil i když bych za to byl taky dost vděčný, protože moje English = bída, téměř nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Citace Původně odesláno od jval
    nechtěl jsem ho hned kárat, ale samozřejmě máš pravdu, takže poprosíme XP aby to eventuelně přesunul do správné sekce

    a co se týče toho návodu, tak jsem mrkal na origo návod a mělo to něco kolem 30 stránek, takže zatím se do překladu asi nikdo nepustil i když bych za to byl taky dost vděčný, protože moje English = bída, téměř nic
    Jasňačka, já ho nesprdnul, jen upozornil ...Já mám ten *.pdf manuál sosnutej taky, přeloženej překladačem, ale to je překlad na p**.. vždy před spaním si kousek přečtu a testuju, určitou nevýhodou je, že pokud nemáš něčím naplněné všechny položky, tak často po úpravě nastavení nevidíš žádný rozdíl , no prostě se tím stále prokousávám... co mne fascinuje, to je funkce sekvenčního vyhledávání v ContactBreeze, to je přesný nástroj pro sklerotiky na jména...

    PS: Koukám, že si můžeme někdy udělat soukromej sraz v Písku, já mám chalupu v Drahonicích (Putim > Ražice > Drahonice), cinkneme do atomovky a TheMelin se může dostavit taky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Omlouvám se za nevhodné umístění mého dotazu.
    V poslední beta verzi je již mnohem lepší rozlišení všech nastavení, tím pádem orientace v nich.
    Neo J.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od Jarouš
    PS: Koukám, že si můžeme někdy udělat soukromej sraz v Písku, já mám chalupu v Drahonicích (Putim > Ražice > Drahonice), cinkneme do atomovky a TheMelin se může dostavit taky
    Jasně,až budeš dělat weekendovou seanci u věží, dej vědět a já zajedu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jasna vec.

    Co se tyce te seance, tak (snad) dneska mam sraz s jednim chlapkem tady z Pisku, ktery je cerstvym majitelem Compacta, takze z Pisku uz jsme minimalne 2. No vlastne 3, ale ten 3 nevim jestli by se ucastnil.


    BTW: Ja na strankach produktu vidim jen DOC manual. Kde jsi stahl ten PDF??

    Aha uz to vidim u ContactBreeze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jinak to nastavení těch čísel v závorce je zde.

    Calendar-> Settings Page 2->Append day numbering count to day tittle

    je třeba odškrtnout a čísla jsou pryč
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    39

    Volám help. Stáhnul jsem si ContactBreeze a nainstaloval pomocí exe nejdříve na PC a potom pomocí CAB do PDA. A nic. Nemohu SW spustit. Pouze se mi zobrazilo přes vyhledávání přes Total Comander možnost vložení jména a hesla ale rozjet nějaký spuštění, nebo objevit v Programech ikonu na spuštění nebo spustit v today obrazovce nelze. Kde dělám asi chybu? Díky za radu.
    Jiří
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To nechápu, proč to instaluješ 2x. Pomocí .exe se to instaluje do PC, ale na závěr se tě AS zeptá, kam to chceš nainstalovat, tak nevím, proč jsi to instaloval znovu z .CABu. Není toto důvod? Také si nejsem zcela jistý.,zda běží Contact Breeze bez Pocket Breeze. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nebezi, CB je plugin do PB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    Problm je ale niekedy v tom, ze ked sa pripojis k starsej diskuzy, ktora sa potom objavi navrchu a chces pokracovat, tak nic. Mne sa to stalo uz 2 krat. Ale ked som ten problem nenasiel v existujucich diskuziach a zalozil novy prispevok, vzdy sa vsetko poriesilo. Ale jasne, ze pravidla treba dodrziavat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    274

    Jeden dotazri instalaci pocket breeze se mi vypise toto: "nemohu nalezt soubor windows appmgr install sbsh na pocketbreeze.cab" vse funguje ok ale nevim co to ma znamenat kdyz mi toto pise a udajne setup selhal.zna nekdo odpoved?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. pocketbreeze
    Od marcam v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-07-2006, 14:00
  2. PocketBreeze 5.0
    Od Kivals_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-11-2005, 17:49
  3. PocketBreeze 4.2
    Od wisp_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 24-03-2005, 13:45