Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: LOOX720 a integr. foto

  1. #1
    invisibleone_ce4you
    Guest

    Mám takový malý problém,

    mám tu fungl nový LOOX720, ale nemůžu najít, jak na něm zprovoznit integrovaný fotoaparát. Fyzicky je tam, ale nemohu ji nijak zpustit (ani podle návodu ne ).

    Měl někdo z vás podobný problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    A co ti to konkrétně dělá. Pokud se to pokoušíš spustit přidržením tlačítka "FSC speed menu" musíš mít toto tlačítko nakonfigurované.V návodu se tato možnost sice uvádí, ale nikdo tam nenapsal že to není nakonfigurované. Každopádně by to mělo reagovat na spuštení z nabídky /Programy/ Kamera.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    invisibleone_ce4you
    Guest

    To je ten problém, v programech vůbec možnost "Kamera" neni, nemůžu se k ní dostat ani přes album.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od invisibleone
    Mám takový malý problém,

    mám tu fungl nový LOOX720, ale nemůžu najít, jak na něm zprovoznit integrovaný fotoaparát. Fyzicky je tam, ale nemohu ji nijak zpustit (ani podle návodu ne ).

    Měl někdo z vás podobný problém?
    Cez lubovolný file manažér chod do adresara Windows a pohladaj súbor camera.exe,ak tam nie tak treba preinstalovať systém(HR)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Myslím, že v programoch by malo byť štandardne "Camera". Tým sa to dá spustiť. A môžeš si to namapovať na hociktorý funkčný kláves. Teda aspoň ja mám takú skúsenosť. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    invisibleone_ce4you
    Guest

    HardReset nepomohl a soubor Camera.exe sem našel, ale při spuštění mi hlásí "Failed to initialize camera. Failed to open the Overlay. 36001:100:0
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od invisibleone
    HardReset nepomohl a soubor Camera.exe sem našel, ale při spuštění mi hlásí "Failed to initialize camera. Failed to open the Overlay. 36001:100:0
    Ufff to vidím na vážny HW problém v samotnom snímači kamery,dokiaľ to nejde ani bezprostredne po HR a hlási chybu inicializácie zariadenia..... :sarcastic: servis ťa asi neminie:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Něco podobného jsem četl v poradně na mobilmanii, ale teď nemůžu najít link na ten dotaz. Hnali ho rovnou do servisu na reklamaci:? ,ale dotyčný už neodpověděl co se dělo dál. Takže Tě to asi taky nemine:no: Ty máš ale pech. Hodně štěstí.
    Dada
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    invisibleone_ce4you
    Guest

    To nee, už zase : to už je podruhý...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Zkusil bych jeste jednu moznost , která by snad mohla zabrat procti si diskuzi zde napis sem jestli to bylo neco platné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    invisibleone_ce4you
    Guest

    Tak update systému taky nepomohl
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    invisibleone_ce4you
    Guest

    Ještě jsem zjistil následující: soubor Camera.exe je označen jako hidden (i po updatu), takže není v klasickém file exploreru vidět. Našel sem ho až pomocí Total Commandera. Ale tento atribut nezměním.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od invisibleone
    Ještě jsem zjistil následující: soubor Camera.exe je označen jako hidden (i po updatu), takže není v klasickém file exploreru vidět. Našel sem ho až pomocí Total Commandera. Ale tento atribut nezměním.
    Skus ešte toto: daj si od niekoho poslať ten camera.exe subor,nakopiruj ho kdekolvek do pamäte a z toho umiestnenia ho spusti v nejakom file manažerovi.Skusal som to a nemusi byt v adresari WINDOWS.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    invisibleone_ce4you
    Guest

    Už putoval na reklamaci, jen doufám, že tam nebude zase měsíc, každopádně díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Hlasitost integr.repračků ve Variu
    Od InToSSH v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-10-2006, 15:52
  2. GPS k Loox720
    Od romail v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 18:14
  3. Wi-fi na LOOX720
    Od Shadow_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-04-2005, 10:19
  4. LOOX720
    Od RADEK PETŘIK v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-12-2004, 11:00
  5. Krusell s integr. CF jacketem
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-06-2002, 08:52