Zdravim, právě jsem si nahrál do svého Super MDA II "Resco Explorer 2003 5.13". Moc se mi ten program líbí, ale chybí mi v něm čeština
Nemá ji někdo??? jestli je?
Zdravim, právě jsem si nahrál do svého Super MDA II "Resco Explorer 2003 5.13". Moc se mi ten program líbí, ale chybí mi v něm čeština
Nemá ji někdo??? jestli je?
Podařilo se někomu zprovoznit v Resco Exploreru FTP klienta? Na domácím webu o něm píšou jako o možnosti, ale je to jediná položka, u které nemají absolutně žádný popis. Vypadá to, že se musí nějak dodatečně aktivovat či přidat jako plugin, ale nepodařilo se mi zjistit, jak...
Původně odesláno od Michal Škrabálek
Instaloval jsi Explorer z PC nebo pomoci cabu z Pocket PC? Pokud z PC tak by jsi mel videt v rootu Exploreru "My FTP locations". Jestli jsi to instaloval pomoci cabu, tak mas smulu a musis Explorer nainstlovat z PC.
Aha, v tom bude asi problém, instaloval jsem z PPC pomocí cabu. Přijde mi ale hodně nelogické, aby jeden tip instalace přidal více možností, výrobce se o tom ani nikde nezmiňuje. Každopádně díky za informaci, pokud má někdo tip, jak zprovoznit FTP z cab instalace, hodně by mi pomohl.
Jinak FTP klient v tom funguje perfektně.Pohužívám ho a jsem spokojen.
Původně odesláno od Michal Škrabálek
Az nainstalujes Explorer z PC jdi do Program Files\Microsoft ActiveSync\Resco\Explorer a najdi Ftp_addin.cab (nebo podobny nazev). To je to co hledas..
Mně jde spíše o to, že Active Sync vůbec nepoužívám, dosud jsem ho ani nepotřeboval (proto také letěl z disku) vše instaluji z cabů a synchronizace pro mne není potřebná. Stále ale nechápu přístup Resca - pokud jde o bug, nechápu, že to ještě nevyřešili a pokud jde o záměr, nerozumím mu.
Používám RESCO v5.12, (instaluji všechny programy zásadně z cabinetů,) vše z Explorera je OK včetně FTP a Registry! tj. plně funkční!
Opravdu existují některé programy závislé na instalaci z PC a při instalaci z cabu to dopadne špatně (zatím znám dva výtečníky - jeden je instalace Widcomm BlueTooth pro CF kartu billionton a druhý je Smart GSM) ale RESCO až do verze 5.12 mezi ně nepatřilo!? Stáhnu 5.13, pokusím se to potrápit a uvidím, v případě problému dám vědět.
Lidi co ta čeština???![]()
![]()