Mate nekdo tip na svatky na today, ale aby respektovali velikost pisma nastavenou v systemu? Libi se mi Pocket nDays, ale ty to tusim neumi, nebo se to da nekde nastavit? Nechci nic, co zabira moc mista. Diky.
Mate nekdo tip na svatky na today, ale aby respektovali velikost pisma nastavenou v systemu? Libi se mi Pocket nDays, ale ty to tusim neumi, nebo se to da nekde nastavit? Nechci nic, co zabira moc mista. Diky.
Velikost pisma v nDays nastavit nejde, me to zabrazuje stejnym fontem jako zbytek Today.
V nastaveni nDays, jde nastavit "Zobrazit svátky na jeden řádek". Pokud si pak zkrátíš i text - já mám pouze Dnes: a Zítra: , tzn. vypustil jsem ... má svátek: - tak se to opravdu na jeden řádek vejde.
Jestliže zapneš upozorňování dopredu tak 2 řádky.
No jasne, koukam, ze mas MDA II s T-Mobile ROM, tam velikost pisma nastavit nelze, ale na MDA II s SE, pripadne MDA Compact, kde je Second Edition, se da zmenit velikost pisma na today, pouzivam o stupen mensi, aby se tam toho veslo vice a pak Pocket nDays celkem kazi dojem z today :?Původně odesláno od Laca
ááá sorry, tahle ficurka mi unikla. To to pak nefim :no:
V PocketBreeze jde různě nastavit velikost a řez písma i použitý font, ale program bohužel umí jen narozeniny... takže opět pro tebe nepoužitelné...
Skoda, skoda, prece to nemuze byt tolik prace to implementovat...Původně odesláno od Jarouš
![]()
Mám pro tebe možnost řešení. V Outlooku je v kontaktech na záložce Podrobnosti i kolonka výročí. Pokud tam dáš datum svátku, tak budeš mít v PocketBreeze i svátky.... blbost co? Není to automatické, musíš to tam podle kalendáře nadatlit sám, ale jak jsem uvedl, v programu lze nastavit různě velikost písma a jako nouzové řešení... no, posuď sámPůvodně odesláno od noiser
![]()
a nemohl by tonekdo udelat a dat k dispozici?![]()
Eeeee, co má kdo udělat??Původně odesláno od hybo
![]()
Myslim ze hybo myslel aby nekdo napral do Outlooku svatky a dal je ostatnim k dispozici![]()
To uz nekdo myslim udelal... TadyPůvodně odesláno od Wuffi
Paráda, jak nám to jde! Hybo naznačil, já se blbě zeptal, Wuffi nakopl a Beecher doporučil. Tak a jak dál... Mám ten soubor svátků, ale nevím co s ním, aby to fungovalo tak, že po nějakém (jakém??) doplnění do Outlooku to vytvořilo v kontaktech položku, kterou PocketBreeze zobrazí jako Výročí (= svátek)... nějaké nápady??Původně odesláno od Wuffi
No kazdej soubor je jeden svatek a zapise se Ti jako All Day Event do dne.
... všechy dohromady = 6,5MB ...![]()
No to je jasný, problém je ale, jak to dostat do kontaktů, jako výročí... to asi nepůjde... V praxi to bude znamenat, že PocketBreeze to zobrazí jako událost dne v kalendáři, i když bude mít svátek někdo, kdo mne nezajímá a to je další zbytný údaj na Today. Pokud by to šlo do kontaktů, tak to úkaže svátek jen v případě, že se jedná o někoho z kontaktů... možná to blbě vysvětluju, ale snad pochopíte, jak to myslím :sarcastic:Původně odesláno od hybo