Atlantis Redux
Jaky to je? Je grafika opravdu takova, tokou ji maj na screenech na pocketgearu? Stihaj to i pomalejsi masiny nez 400mHz?
Doporucuju stahnout trailer - tech deset mega za to stoji. Da se na to divat i na PC ale je to vzhuru nohama:D
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je stranka hry na pocketgearu
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je ten trailer
Doporucuju stahnout trailer - tech deset mega za to stoji. Da se na to divat i na PC ale je to vzhuru nohama:D
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je stranka hry na pocketgearu
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je ten trailer
Uspesne jsem hrou prosel i na Looxu 410 takze na 300 MHz a v pohode. Jen intrum se obcas rozchazel zvuk, ale tech tam zas tolik nebylo. Grafika fakt super, akorat me velice zklamal uplny konec hry.
kdyz se podivam na ty screeny, tak se divim, ze se to do 150 MB veslo;) stve me ze neni hratelnej trial, jen to video:evil: a navic stoji co nekolik jinejch her:O
[QUOTE="CommanderZ"]Jaky to je? Je grafika opravdu takova, tokou ji maj na screenech na pocketgearu? Stihaj to i pomalejsi masiny nez 400mHz?
[/QUOTE]
První pocity ( podle mne ).
- grafika krásná
- úkoly velmi težké
- ovládání špatné
- na DATAPHONE2 běží bez trhání, ale některé scény jsou velmi tmavé
PS : Pokud to někdo dohrál, tak by tu mohl vystavit návod. :D Předem dík.
[/QUOTE]
První pocity ( podle mne ).
- grafika krásná
- úkoly velmi težké
- ovládání špatné
- na DATAPHONE2 běží bez trhání, ale některé scény jsou velmi tmavé
PS : Pokud to někdo dohrál, tak by tu mohl vystavit návod. :D Předem dík.
návod je tu http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcAa/chapter_1.htm
jen abyste si nemysleli .. ten navod pokracuje na dalsich strankach :)
zase tak jednoduchy to neni ...
jen abyste si nemysleli .. ten navod pokracuje na dalsich strankach :)
zase tak jednoduchy to neni ...
A nesetkal jste se nekdo s tim ze by se to po startu zaseklo na cerny obrazovce a nic se nedelo .. na n311 s poslednim ROM mi to dela ...
[QUOTE="dRizdik"]A nesetkal jste se nekdo s tim ze by se to po startu zaseklo na cerny obrazovce a nic se nedelo .. na n311 s poslednim ROM mi to dela ...[/QUOTE]
Rad bych trochu poobnovil toto tema, uz je dost casu od posledniho prispevku a doufam, ze nekdo prisel na vyreseni tohoto problem, na mem HTC TyTNu to dela taky.
Rad bych trochu poobnovil toto tema, uz je dost casu od posledniho prispevku a doufam, ze nekdo prisel na vyreseni tohoto problem, na mem HTC TyTNu to dela taky.