Japonský font
Moje otázka zní, jak naportovat japonský font do windows mobile. Jak tam natlačit něco, abych mohl mohl číst a abych mohl psát japonskou abecedou. Díky
Hmm, tak to jseš dobrej :D ... nacpat tam katakanu a hiraganu snad nemusí být takový problém, pokud máš k dispozici obě slabičné abecedy jako *.ttf soubory, tak je nakopíruj do složky fonts.... tím to ale asi končí, oni japončíci budou mít nějaké programy, které převádějí jednotlivá písmena latinky do jejich slabičné abecedy a určitě budou mít nějakým způsobem upravená wokna, na našich to asi nerozchodíš... dej vědět, jak jsi to vyřešil...
Na internetu je pár diskuzí jak to rozchodit, ale všem to nějak chodí mě ne. Ja se v podstatě zaseknul u prvního příspěvku a dál se nedostal - nedaří se mi stáhnout kerektně všechny soubory. (na http://discussion.brighthand.com/showthread.php?s=&threadid=74282&perpage=10&pagenumber=1 ). A pak je tam příliš mnoho změn najednou. Krom toho všem se zobrazuje program pro input přes celou třetinu obrazovky /no jako normální Interwriter, nebo Letter recognizer/, jen mě se to zorazuje jako malá nudle v rohu. nevim proč. Podotýkám, že to je i na čistém systému. Jsem z toho trochu tumpachovaj. A už dlouho jsem pořádně nespal a nedaří se mi nějak rozumě porozumět všem těm příspěvkům... Krom toho je jich tam 30. Kdyby jste byl někdo s HP hx4700 tak moc hodnej a vyzkoušel to se na svém HP a dal mi vědět jak pochodil budu moc moc vděčnej.
Déky
Déky