Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Hp6340 - pripojeni pres GPRS

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    Zdravim,
    po reklamaci mi vymenili zakladni desku a ja pres vekerou snahu nejsem schopen nastavit pripojeni pres GPRS. Prijde mi, ze to napoprve slo samo :? Nemuzu za zadnou cenu najit policko pro inicializacni string modemu, muzete mne nekdo nakopnout?

    Muj postup: System/GMS/GPRS settings. Tam us mam defaultne nastaveny T-Mobile. Dam Edit network parameters... pak Internet Connection Information. Next, zvolim GPRS Connection, Next, do APN dam internet-t-mobile.cz, Next, necham Dynamic IP address, Next, napisu adresy TMobile DNS. Jenze ten retezec pro modem nikde :[[

    Po pokusu o pripojeni mi to hlasi: Dialed: The answering modem has disconnected. To set your connection settings.. atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    U Phone edition zarizeni se ten cely dial string nezadava, je nutne zadat pouze APN. Vy to nastavujete pomoci te utilitky? Zkuste to smazat a nastavit rucne podle navodu na teto strance...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    Zkusil jsem to a ted mi to hlasi "cannot connect for unknown reasons" :[

    Zkusil jsem vyrobit takovy maly fotoserial jake mam nyni nastaveni http://www.jabba.cz/ipaq/, mohl by se na to nejaky vlastnik 6340 podivat a rici mi, co ma jinak? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... co ten Bluetooth DialUp modem? Pokud bude pouzit interni GSM/GPRS modem, tak bluetooth modem neni ta spravna volba. Jake mas v tomto menu dalsi voby - mel bys tam mit neco jako GPRS connection, kde nebudes muset zadavat cely string pro GPRS, ale jen nazev APN (internet.t-mobile.cz). Zkus se podivat na tento navod strana 23-24. Je tam vše co je potřeba včetně screenshotů přímo z WM2003.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    1. Ten BT Modem by se mel pouzit pouze pokud chces pripojit iPAQ pres jiny telefon pres BT. Pokud chces pouzit integrovany, je tam volba s GPRS v nazvu (nevim ji ted presne)
    2. Ten dial string je spatne, musi tam byt uvozovky a ne apostrofy. Teda alespon jsem se s apostrofy nikdy nesetkal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    50

    Diky za info, po dalsim snazeni se nakonec ukazalo, ze chyba byla na strane operatore, ze pry "Nebyla potvrzena, jedna vec v nastaveni" :[[

    Kazdopadne vsem diky za radu

    M.B.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-05-2009, 20:46
  2. Vypnuti automatickeho pripojeni k inetu pres GPRS
    Od vojbarz v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 09:05
  3. Blokovani GPRS, pouze pripojeni pres WI-FI
    Od sinco_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-12-2007, 14:22
  4. Dotazovani na pripojeni pres GPRS
    Od K4N3C_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 12:07
  5. Pripojeni pres GPRS
    Od kony_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2004, 21:30