Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: BT+Skype=0?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    Zdravim!
    Nainstaloval som si bez problemov Bluetooth headset.Funguje(WMP,bezne kliknutia,atd.)No pri volani so Skype mna pocuju velmi slabo a ja nepocujem absolutne nic az zlozenie sluchadla.V Skype vinia za to vyrobcu headsetu a Ti sa este nevyjadrili.Mam X30 high,G2 headset a pouzivam WIFI internetove spojenie.Mate niekto skusenosti ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od naiv
    zlozenie sluchadla
    co to... nerozumim:sarcastic: Chápu to tak, že "skypuješ" na PDA přez wifi a nevis proč se ti rušej rádio vlny z wifi s BT ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od naiv
    Mam X30 high,G2 headset a pouzivam WIFI internetove spojenie.Mate niekto skusenosti ?
    Jestli X30 nemá BT 1.2, tak ti to běhat nebude. Ruší se ti to s WiFi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    To sem jaksi předpokládal, že ví - jen si nejsem jistej, jestli psal právě o tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Citace Původně odesláno od naiv
    Mam X30 high,G2 headset a pouzivam WIFI internetove spojenie.Mate niekto skusenosti ?
    Jestli X30 nemá BT 1.2, tak ti to běhat nebude. Ruší se ti to s WiFi....

    Vdaka Pavlucho!Nie nevedel som ze sa navzajom rusia.Velmi sa do toho nerozumiem.No nevzdavam sa!Verim,ze existuje riesenie.Takze teraz striedavo otravujem na forach a vyrobcov.Dakujem za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Právě teď řeším možnost hovorů přes Skype a s pomocí headsetu Jabra BT250v. Mám Qtek 8310. Nedaří se. Našel jsem tyto příspěvky a zjistil, že Jabra 250v má BT verze 1.1, které se snad ruší s WiFi. Takže se jen ptám, opravdu to nepůjde?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SKYPE
    Od DLZ v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 14-07-2008, 18:54
  2. skype
    Od grog_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 18:35
  3. Skype pro PPC
    Od pichlak_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 10:16
  4. PDA a Skype
    Od devil_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2006, 07:55
  5. PDA pro Skype
    Od charles_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-07-2005, 13:01