Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Activsynch BIG Problem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    Mám velikej problém...

    Po instalaci Activsych3.8 - používám blutooth - se mi vždy začnou Windows XP Pro restartovat bez ukončovacího obrázku :"Systém bude ukončen, bla, bla, bla...".
    Prostě dám restart a buď to zatuhne, nebo je restart tak rychlej, že mi při dalším naběhnutí probíhá pokaždé scandisk na všechny HDD a dokonce se mi i někdy zbortí posledně otevřené soubory.

    Už jsem kvůli tomu i XP přeinstaloval a fakt je to tím...

    Nevíte někdo, čím to zaplácnout ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Napise to neco do logu? Je mozne, ze to pri shutdownu spadne do BSOD, jelikoz se nic neuklada tak se rychle vytvori minidump a restartne. Kouknete do logu, pripadne v nastaveni vypnete automaticky restart pri selhani systemu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00050108_Untitled-2_AbGo.gif 
Zobrazení: 20 
Velikost: 14.5 KB 
ID: 1466  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    To vypadá nadějně, už jsem z toho byl zoufalý.
    Kór, když se mi v PÁ po restartu smazal výsledek celodenní práce...:dead:

    Díky moc. Zítra v práci vyzkouším...

    Můžu ještě...
    Jak se dostanu do toho nastavení, co je zobrazeno výše...?

    Jinak mám ještě takový pocit, že je to spojeno i s Bluetooth. Při tomto druhu připojení mi totiž zlobí taky tiskárna, která bez BT šlape jak víno. Mám nějakej GigaMaster.


    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0


    Takže nastavení už jsem našel, odškrtl automatický restart a bohužel...

    Po nainsalování ActiveSynch mi prostě XP při restartu buď zatuhnou nebo spadnou tak rychle, jako kdybych zmáčkl HW Reset....

    Jinak nějakej ten log bych rád poslal, ale nevím, kde ho hledat.

    PROSÍM POMOC.....

    Existuje na synchro něco jiného než ActiveSynch ?
    Asi ne co...:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0


    Tak jsem pro změnu skusil nainstalovat starší AS371 SLO a při restartu modrá obrazovka a chyba:

    Byli zjisteny potize a system Windows byl ukoncen, aby nedoslo k poskozeni pocitace

    IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

    Pokud je to poprve ... bla, bla, bla .

    Technicka informace:
    *** STOP: 0x000000A (0x0000FFDF, 0x00000002, 0x00000001, 0x806BB90E)

    Pozadujte o pomoc spravce systemu nebo skupinu technicke podpory

    A ZATUH...:dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    Zítra skusím rozchodit Acrivesynch pod XP na WMWare. Je to dalšího virtualní PC na stejném PC.

    Třeba mi to napoví, jinak už fakt nevím...:?

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    Takže už je zase pátek - musím odinstalovat Activesynch...:?

    V pondělí ho zase nainstaluji... Jiné řešní neznám...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    Takhle se to chová pokud WINXP jsou instalačně "nakopnuté", obdobné chování jsem zažil u jednoho "zákazníka" který měl nelegál verzi XP a navíc nainstaloval na ni servis pack, samozřejmě s crackem! Na to, že jsou XP nakoplé dám ruku do ohně, na to druhé samozřejmě nikoli :yes: takže asi pomůže jen opětná instalace XPček!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    A bez bluetooth to taky dělá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    No, s tím Bluetooth bych kecal, ale mám pocit, že to dělá i při ActiveSynch přes USB - zkusím v pondělí...

    Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli se dá ActiveSynch nějakým způsobem vypnout nebo ukončit bez uninstallu ?
    Zkoušel jsem to najít ve spuštěných úlohách, ale nenašel jsem...
    Prostě jestli by nepomohlo dát před Restartem třeba Command "as.exe /off" a bylo by to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Proces ActiveSyncu se jmenuje "WCESMgr.exe"
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    Presně to je můj BIG PROBLEM....

    Když dám CTRL+ALT+DELETE - najede správce procesů a když ukončim tenhleten WCESCOMM.exe, tak to mi naskočí výše uvedená modrá obrazovka.

    Jednou se mi povedlo, že se AS nějak sám ozval, že není nic připojeno a ukončil se. Hned jsem zkusil RESTART a OK !!!
    Bohužel už nevím, jak se to stalo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0


    Takže BIG PROBLEM - VYŘEŠEN za pomocí úžasného prográmku

    ActiveSyncToggle.exe

    Na který jsem byl neveden....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 10:26
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:31