Uděláš výřez části mapy kudy pojedeš stejně jako v jiných podobných nav. softech. Mám na kartě část Rakouska, Itálie i Francie a zabralo mi to na kartě něco kolem 350MB.Původně odesláno od martinhamr
Uděláš výřez části mapy kudy pojedeš stejně jako v jiných podobných nav. softech. Mám na kartě část Rakouska, Itálie i Francie a zabralo mi to na kartě něco kolem 350MB.Původně odesláno od martinhamr
Napadá mě,určitě se to dá rozdělit na více paměťových karet.Nebo ne?
Napadá mě,určitě se to dá rozdělit na více paměťových karet.Nebo ne?
tak tady máte jak vypadá mapa na PC
A kde?Původně odesláno od killerGBU
Jistě, na kolik karet chceš.Původně odesláno od martinhamr
kdo chce at se podívá sem je to sice v němčině (snad) , ale obrázky jsou jazykově univerzální, je jich tam hodně, tak je sem nebudu dávat všechny
No to je presne ono co ma kolega, a ceska republika tam nikde pri instalaci neni
A mimochodem, pry to neni nemecky ale dansky :-) kolega je nemec a poznal to
A jak to vypadá s tou hlasovou navigací?
Dá se někde vypnout zobrazování té hlášky "že nemám manipulovat s PDA za jízdy", která na mě vyskočí při spuštění Navigonu?
řekl bych , že ne, Alurion má to saméPůvodně odesláno od JirkaT
MapFactor Navigator ji tam ted ve verzi 4.3 dal taky (hlasku ze nemam manipulovat s PDA pri rizeni), ale jde vypnout (v podstate jako tipy do wordu, nezobrazovat pri dalsim spusteni)
Je tam, staci si otevrit mapu EVROPY. Ma neco pres GB a je tam jak CZ tak SK, ale prakticky nic mocPůvodně odesláno od petr22
CZ+SK - staci si jenom dat plnou velikost obrazku o kousek nahore a vidis cotam je z CZ a SK je jeste horsi
to myslíš vážně že je tam toho tak málo?vždyt avizují šest měst ve 3d navigace do ulic atd.Původně odesláno od MilanSu
( važně sem o ně uvažoval ale ted nevím...