Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 114

Téma: NAVIGON

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od martinhamr
    To skutečně zabírá plná verze 2 Giga? A jak to vypadá když třeba pojedu do Itálie Nebo Španělska a musím tam nacpat všechny země přes které jedu? To znamená Německo,Francii a Španělsko. Nebo Německo,Rakousko,Itálii...
    Uděláš výřez části mapy kudy pojedeš stejně jako v jiných podobných nav. softech. Mám na kartě část Rakouska, Itálie i Francie a zabralo mi to na kartě něco kolem 350MB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Napadá mě,určitě se to dá rozdělit na více paměťových karet.Nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Napadá mě,určitě se to dá rozdělit na více paměťových karet.Nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    tak tady máte jak vypadá mapa na PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od killerGBU
    tak tady máte jak vypadá mapa na PC
    A kde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od martinhamr
    Napadá mě,určitě se to dá rozdělit na více paměťových karet.Nebo ne?
    Jistě, na kolik karet chceš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    kdo chce at se podívá sem je to sice v němčině (snad) , ale obrázky jsou jazykově univerzální, je jich tam hodně, tak je sem nebudu dávat všechny
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    No to je presne ono co ma kolega, a ceska republika tam nikde pri instalaci neni

    A mimochodem, pry to neni nemecky ale dansky :-) kolega je nemec a poznal to
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A jak to vypadá s tou hlasovou navigací?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    26

    Dá se někde vypnout zobrazování té hlášky "že nemám manipulovat s PDA za jízdy", která na mě vyskočí při spuštění Navigonu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od JirkaT
    Dá se někde vypnout zobrazování té hlášky "že nemám manipulovat s PDA za jízdy", která na mě vyskočí při spuštění Navigonu?
    řekl bych , že ne, Alurion má to samé
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    MapFactor Navigator ji tam ted ve verzi 4.3 dal taky (hlasku ze nemam manipulovat s PDA pri rizeni), ale jde vypnout (v podstate jako tipy do wordu, nezobrazovat pri dalsim spusteni)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od petr22
    Postrehl jsem ze tam vubec neni mapa CR :-)

    V Nemecku ale pekne
    Je tam, staci si otevrit mapu EVROPY. Ma neco pres GB a je tam jak CZ tak SK, ale prakticky nic moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    CZ+SK - staci si jenom dat plnou velikost obrazku o kousek nahore a vidis cotam je z CZ a SK je jeste horsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    CZ+SK - staci si jenom dat plnou velikost obrazku o kousek nahore a vidis cotam je z CZ a SK je jeste horsi
    to myslíš vážně že je tam toho tak málo?vždyt avizují šest měst ve 3d navigace do ulic atd.( važně sem o ně uvažoval ale ted nevím...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Navigon 7 + Navigon 8110
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-03-2008, 10:00
  2. Navigon 6.5
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-02-2008, 10:47
  3. Navigon 6
    Od sasar v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2007, 17:01
  4. TMC a Navigon
    Od martinhamr_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 119
    Poslední příspěvek: 21-11-2007, 09:20
  5. Navigon 4.2
    Od lmt v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 17:58