Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: cestina na ipaq 3630

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    32

    ahoj chtel jsem se te zeptat zda a kdyz tak jaka ceska lokalizace se da pouzit na ipaq3630? dik jinak v tom mam ten update na wm 2002
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    103

    POUZIT SE DA CESTINA OD SUNNYSOFTU INTERWRITE 7.6.MAM JI NEKDE DOMA,ALE BUDU V PRAZE AZ KONCEM TYDNE.JESTLI MAS ZAJEM,TAK SE OZVI.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj CONDYS!
    Já bych se přidal se žádostí o češtinu. Už jsi mi jednou moc pomohl, bohužel jsem si poslanou češtinu schoval tak dokonale, že když jí teď potřebuju, tak jí nemůžu najít. A jméno souboru jsem samozřejmně zapomněl... ops:
    Myslel jsem si, že jsem si ji hodil ještě pro jistotu ftpkem na net, ale tam jsou jenom dokumenty...:
    Takže kdyby to bylo možné, prosil bych si ještě jednou... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mám jí! Po dlouhém hledání jsem našel! Kdo má zájem, pošlu třeba mejlem. Má to 630 kB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    1

    Zdravim. Omlouvam se za neznalost atd. mam PDA zatim jen kratce a seznamujeme se Mam hp 1900 ale bohuzel v AJ a chtel sem se zeptat co musim udelat pro to aby bylo hezky cesky. Predem diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    5

    1
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od tetapik
    Mám jí! Po dlouhém hledání jsem našel! Kdo má zájem, pošlu třeba mejlem. Má to 630 kB.
    Já mám Ipaq 3870, šla by tam ta čeština taky? Jestli jo, pošli ji prosím na: alfonso.perez@seznam.cz

    Předem děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Nikotin
    Zdravim. Omlouvam se za neznalost atd. mam PDA zatim jen kratce a seznamujeme se Mam hp 1900 ale bohuzel v AJ a chtel sem se zeptat co musim udelat pro to aby bylo hezky cesky. Predem diky za odpoved
    Pokud je zarizeni zakoupeno zde, je dodano s lokalizaci, ktera je na CD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    2 nikotin a alfonso : Bohuzel me znalosti nesahaji v tomto oboru tak daleko, abych umel fundovane odpovedet. Muzu poslat, ale asi muzete nahranim odrovnat funkcnost sveho pristroje. I kdyz o zelezo bych se asi nebal. Dle me to maximalne totalne rozhodi soft a pak trvdej resetík... :-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od tetapik
    2 nikotin a alfonso : Bohuzel me znalosti nesahaji v tomto oboru tak daleko, abych umel fundovane odpovedet. Muzu poslat, ale asi muzete nahranim odrovnat funkcnost sveho pristroje. I kdyz o zelezo bych se asi nebal. Dle me to maximalne totalne rozhodi soft a pak trvdej resetík... :-/

    Tak mi to pošli a uvidime co se stane. Dáky.
    alfonso.perez@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    odeslo... :-) snad se to podari..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. cestina na Jordanu 720 z iPAQ?
    Od bure v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-08-2007, 21:15
  2. Cestina na iPAQ 1915
    Od maer v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 19:28
  3. iPAQ hx4700 w/ ROM 1.10 a cestina 8.5
    Od sith v sekci HP & Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-09-2005, 08:43
  4. mala cestina na ipaq 3630
    Od marekk_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-09-2004, 18:59
  5. iPaq 3100 a cestina...
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-09-2004, 16:34