Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 38

Téma: Sprite Backup Premium Edition

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Má někdo zkušenost s tímto SW?Potřeboval bych poradit, jak dostat zálohovaná data do PPC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    má zkušenost vychází jen z použití s MPX 200, ale předpokládám, že je to stejné ......

    fuknčnost následující:

    spojit PPC s PC - musí být aktivní Active sync, pak zvolit na PPC odkud obnovit ( šlo vybrat zda jen systémová nebo personální data ) a pak trpělivě vyčkat :-)

    BTW kde je Váš problém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    Zalezi na tom, co si predstavujes pod "dostat zalohovana data do PC".

    Samozrejme existuje mnoho variant:
    1. Vytvorit zalohu na PDA a pak soubor se zalohou normalne prekopirovat do PC
    2. Pouzit archivaci primo na PC
    3. Pokud mas PDA pripojene napr. pres WiFi, jde udelat zalohu na PDA a rovnou rict, ze se bude ukladat na sitovy disk
    ...

    Je toho proste hodne. Zkus definovat presneji pozadavek dostani dat do PC :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no mně třeba v této chvíli překvapilo, že Sprite Backup Premium mi nefunguje na MDA II ( možná je to chyba mezi židlí a klávesnicí ) , neb Space Detective funguje a samotný backup nejde spustit :-(

    ale na iPAQ 5550 fungoval k absolutní spokojenosti a přesně jak je popsáno výše :-)

    jo ještě jsem si vzpomněl na jeden zádrhel a ten byl způsoben uděláním zálohy pod WM 2002 a po flash na WM 2003 samozřejmě nechodil :-(, ale to je dosti logické, jenže tenkrát jsem na to koukal "jak zjara"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    No, tak tedy, jde mi o to zazálohovat komplet celé PPC, jak nastavení prog uložených v paměti, tak nastavení PPC...Ale pořád mi není jasno, jak to potom dostat do PPC, když provedu HARD reset...A PPC je tzv. andělsky čisté....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    No jak normálně, ono ti to vytvoří EXE soubor a na ten potom zaťukáš "ťapťátkem" )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    202

    V tom pripade je idealni udelat si zalohu na kartu v PDA a v Backup Oprions zvolit "Create self-restoring Backup Files". To zapricini, ze se ze souboru zalohy stane exe soubor, ktery po HR staci jen z karty spustit a vse probehne k naproste spokojenosti :-) Takovy soubor je samozrejme mozne prekopirovat do PC a tam uchovat naveky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    OK, Ďíky....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Mám problém se zálohou esemesek - po obnovení mi to místo esemesek ukazuje jen prázdné políčka s OK v rohu... vím že to byl nějaký problém, ale co teď? Hr se mi dělat nechce, existuje možnost jak vymazat celý inbox? Třeba za pomoci dbexplorer? Nevíte jaká přesně databáze to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Mám problém se zálohou esemesek - po obnovení mi to místo esemesek ukazuje jen prázdné políčka s OK v rohu... vím že to byl nějaký problém, ale co teď? Hr se mi dělat nechce, existuje možnost jak vymazat celý inbox? Třeba za pomoci dbexplorer? Nevíte jaká přesně databáze to je?
    To se mi také občas stávalo, restorni to znova. Někdy jsem to musel dělat i 4x, ale funguje to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    tak ani sedmý restore nepomohl..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    tak ani sedmý restore nepomohl..
    a co je to za verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    tak ani sedmý restore nepomohl..
    a co je to za verzi? Delal jsi zalohu do PC nebo na kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Panove, Sprite Backup neni staveny na Phone Edition. Jeho problemy s SMSkami jsem uz vypozoroval hodne davno (jeste, kdyz jsem mel DP2 a delal neoficialni updaty), takze tady nepouze ani svecena...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od beecher
    Panove, Sprite Backup neni staveny na Phone Edition. Jeho problemy s SMSkami jsem uz vypozoroval hodne davno (jeste, kdyz jsem mel DP2 a delal neoficialni updaty), takze tady nepouze ani svecena...
    Kdepak, od verze 3.x.x je kompatibilni s WM 2003 (FE & SE) PE. Sam jej pouzivam k plne spokojenosti. Obcas zazlobi, ale to tak v 5%. Co ale dnes funguje na 100%, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Špatný restore u Sprite Backup
    Od choseman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-08-2008, 17:05
  2. HTC Cruise a Sprite Backup
    Od fatima_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 13:27