Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 25

Téma: Zpravu CT1 a TV nova na PDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    22

    Nachazim se ted v zahranici - na delsi dobu - a tak sem zkousel koukat na zpravy nasich televizi online, ale u ani jedne z nich se mi nepodarilo spustit vybrane polozky v jejich archivu { CT1 a TV Nova }Nemate s tim nekdo zkusenosti ? Pritom kdyz opisu z notase primo link do media playeru, tak se to normalne spusti. Ale to uz si rovnou muzu zpravy pustit na notasu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    hmmm - jo tohle, když někdo vyřeší...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    22

    Treba kdyz dam prim do WM playeru tohle http://www.nova.cz/tvarchiv/video/playlist/playlist.wvx?video=23336,29773 tak to jde, ale to sem si vydatloval prave pres notas. Asi napisu autorovi stranek aby nam udelal specialni odkaz pro PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... no u ČT to lze řešit tak, že se uloží link Událostí např. ze dne 6.2.2005 do oblíbených a pak se jen mění datum v linku (viz níže).

    http://ct1streaming.visual.cz/new/asx/high/Udalosti060205.asx

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    super - šupica Cihla to sice trhá ale přez edgovou Nokii a bt conn. Bez trhání. Ted jeste jak na tu Novu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... mě to doma na pevné (UPC) trhalo taky. Stačilo ale změnit bitrate ve WMP na PDA a vše je OK ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A na kolik má být ten bitrate zhruba nastaven aby se to netrhalo?..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    dal sem tu nejnižší (9,6) a jsde to o.k. Nastavil sem ale 4+1 timeslot a jen jestli to netahá z cache...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Kde se prosim vás v WM playeru upravuje streaming?
    Mě to teda poměrně dost trhá a v podstatě to nenu k dívání.( (
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od paveluh
    Kde se prosim vás v WM playeru upravuje streaming?
    ... WMP/Tools/Settings/Network/Internet Connection Speed

    Mě to teda poměrně dost trhá a v podstatě to nenu k dívání.
    ... u mne se to chovalo tak, že se ČT trhala, když jsem měl Internet Connection Speed nastaveno na 128 Kbps, ale poté co jsem zvýšil nastavení na 1 Mbps (což odpovídá rychlosti mé linky) je vše OK ... zvláštní, že?

    PavelR.

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    No tak už jsem to našel, dík Pavle.
    A ještě jeden dotaz.Kam chodíte na ty linky s programama?
    Zkoušel jsem jak stránky ČT tak Novy a když jsem chtěl nějaký odkaz na pořad uložit tak to nešlo.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... např. na ČT spustit přehrávání Událostí, pak kliknout pravým tlačítkem myši na přehrávaný obraz, z menu zvolit "Vlastnosti" ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Jo už jsem na to přišel, díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    A proc rovnou si neudelat z PDA radio...

    Napriklad:

    >RADIO VYSOCINA (ruzne rychlosti pripojeni)
    http://live.atlas.cz/radio/vysocina128.asx
    http://live.atlas.cz/radio/vysocina64.asx
    http://live.atlas.cz/radio/vysocina32.asx
    http://live.atlas.cz/radio/vysocina16.asx

    >RADIO FREKVENCE 1
    http://live.atlas.cz/radio/frekvence1-64.asx
    http://live.atlas.cz/radio/frekvence1-32.asx
    http://live.atlas.cz/radio/frekvence1-16.asx

    >RADIO COUNTRY RADIO
    http://live.atlas.cz/radio/countryradio64.asx
    http://live.atlas.cz/radio/countryradio32.asx
    http://live.atlas.cz/radio/countryradio16.asx

    >RADIO JIH
    http://live.atlas.cz/radio/jih48.asx
    http://live.atlas.cz/radio/jih32.asx
    http://live.atlas.cz/radio/jih16.asx

    >RADIO KISS HADY
    http://live.atlas.cz/radio/kisshady48.asx
    http://live.atlas.cz/radio/kisshady32.asx
    http://live.atlas.cz/radio/kisshady16.asx
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Kocir
    A proc rovnou si neudelat z PDA radio...
    ... a co zde?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. zpravu nebylo mozne odeslat
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-08-2009, 03:34
  2. Zpravu nelze odeslat na 500+
    Od rkupka v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-10-2007, 12:58
  3. Nelze odeslat zprávu z MDA compact II
    Od zbz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-08-2006, 15:16
  4. upozornění na novou zprávu v ICQ
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 14:44
  5. MDA a upozornění na zprávu
    Od Honza1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-01-2004, 08:05