Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: odblokovanie

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    Nemá niekto soft na odblokovanie MDA III . Na MDA II mama .
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nejlepší způsob odblokování je to flešnout..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No neviem,ale na MDA II to nestačilo:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jdu vrazit do té trojky GO kartu, jestli ji to vezme, je odblokovaná.. Původně je to čistokrevný T-mobile.. ;o)

    Eurotel CZ vás vítá.. A už s tím i telefonuji. ;o) Tuším, že ta trojka byla bloknutá na T-mobile, musím se zeptat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    83

    MDA3 a MDA2 od T-mobilu jsou neblokované)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    i od nemeckeho t-mobilu?
    a pokud jde o mda2, ja ho mel bloknute, a v krabici takovej ten kod..:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Presne v Čechách bolo MDA neblokované, alebo k nemu automaticky dávali kód. Na Slovensku bohužiaľ nie tam boli blokované od oboch operátorov. Keď som si ho kúpil tiež som sa snažil si ho čo najskôr odblokovat. Najprv som ho preflashoval ale to nepomohlo. tak som tam dal XDAmanipulator a až po ňom bolo uvoľnené na všetky siete.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    83

    já mel MDA2 a brácha MDA3 přímo neblokované a to jsem si ho vybaloval přímo doma (krabice byla jeste zalisovaná ve folii a nepotvrzený záručák). Žádný kód
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    42

    Ďakujem všetkým , nebolo treba rady , vložil som tam orange a ono sa to rozbehlo .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Odblokovanie Luccy 5.2
    Od bladeblade_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 16:47
  2. MDA Vario G3 - odblokovanie od T-Mobile?
    Od jkubovic v sekci HTC & klony
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 06:37
  3. Odblokovanie MDA Compact III
    Od netino v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-10-2007, 19:09
  4. T-mobile MDA VARIO odblokovanie
    Od dracik33 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-04-2006, 18:22