Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: iPaq 1940 - Verze Rom ???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    Na netu jsem stahl nejaky 2 updaty pro svuj iPaq 1940:

    SP26263
    SP27369

    Při bootu mam verzi 1.10, takze vubec nevim, jestli to tam cpat nebo ne...

    Poradi mi prosim nekdo, jak zjistit presnou verzi ROM a update ?
    Ma to smysl, kdyz mi to funguje OK ?
    Nevi nahodou o 2003 se updatu pro 1940 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Takze poporadku

    Pokud HP.com nelze, tak ty updaty jsou pro vas nepotrebne - uz je mate.

    Presna ROM se zobrazuje prave po tom restartu, mate 1.10 (novejsi neni)

    Vy tam ale prece mate 2003
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Vy tam ale prece mate 2003
    ... asi myslel 2003SE ... to "SE" se mu ale smrsklo na malá písmena ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    Přesně tak, myslel jsem 2003SE.

    Šlo mi právě o to, jestli neexistuje nějaká utility, která po načtení updatu xy vypíše, že je to ROM 1.10.

    Mám tu iPaq 1940 teprve chvilku, tak sorry za takovéhle dotazy...

    Co se mě na 2003SE hrozně líbí je přetočení displaye po stisku klávesy. Virtual Display sice mám, ale vyžaduje RESET...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Aha Ne, SE pro h1940 neni a nebude.Bohuzel..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    31

    Mám verzi 1.0

    Čím si pomohu novou verzí?
    Co se změní a pod.?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2013
    Příspěvků
    0

    http://h18007.www1.hp.com/support/files/HandheldiPAQ/us/download/20508.html

    Každopádně si před tím udělej důkladný BACKUP...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Je prace s ipaq 1940 rychlejsi nez s ipaq 1930?
    Od wwwictor v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 11-02-2007, 16:26
  2. Smart GSM na iPAQ 1940
    Od Brco_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-07-2005, 09:09
  3. Ipaq 1940+ bluetooth
    Od syr v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-02-2004, 13:04
  4. Rom pro ipaq 1940
    Od Falltus v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-01-2004, 16:51