Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: CabInstl 1.02 CZ

  1. #1

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    Český překlad instalačního programu CabInstl 1.02
    Více informací o programu s sekci freeware.

    Na e-mailu pocket-pc@o2.pl se můžete přihlásit k odběru
    informací o mých nově vzniklých češtinách.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od hlp
    Český překlad instalačního programu CabInstl 1.02
    Více informací o programu s sekci freeware.

    Na e-mailu pocket-pc@o2.pl se můžete přihlásit k odběru
    informací o mých nově vzniklých češtinách.
    Je nová verze CabInstl 1.03 http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=17552
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Tady je 1.03 už i česky
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    ...malej, ale deeeesne sikovnej...... Dzony :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    266

    Ale Vaše nová CS verze má problém, furt chce při instalaci (i když je zadaný) cabinet!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Omlouvám se,až do instalování jsem to nezkoušel.Nevím proč,ale když šáhnu na "string table" Reshackrem tak to skutečně nechodí.Upravil jsem to už programem pro CE a chodí.A rovnou novou verzi 1.04.Tentokrát i s instalací přes Activsync.Kdyby byl problém pošlu CAB nebo samotný EXE
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    nějak se mi nezobrazují dobře české fonty - viz obrázek
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00062543_Screen001_sX0.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 52.2 KB 
ID: 1873  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Tak tedy pro "šťouraly" i ty český fonty se teď zobrazují.Záměna exe souboru v adresáři,kde maš nainstalováno.
    Boužel z MDA jsem se souborem neuspěl,takže až se dostanu "ke stolu"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    95

    Tady je ten slíbený exe soubor.Díky "spolehlivosti" Eurotel CDMA 450 až teď.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    174

    Nevim jestli to sem tak uplne patri, ale lze nejak pri instalaci na pametovou kartu z Active Sync nastavit adresar do ktereho se budou aplikace instalovat?Jde me o to, ze kdyz instaluju na pametovou kartu, tak se me vsechny programji nainstaluji do rootu a pak je v tom peknej neporadek!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tady

    Příště použij tohle
    Odpovídat lze po přihlášení