Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nevypíná se MDA Compact.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj,měl jsem nastaveno,že při nečinosti na pda se mi automaticky vypne po 1 min. Jenomže to z ničeho nic přestalo fungovat. Ať nastavuji jakkoliv tak se nevypíná. Ani se nevypíná podsvícení. Zkoušel jsem i několikrát tvrdý reset. Nic . Neví někdo co stím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jinak fuguje dobre? Neco podobneho se mi stalo s jinym zarizenim, na vine bylo vadne tlacitko (bylo neustale stisknute). Jelikoz pisete, ze to dela i po HW resetu, tak asi nic jineho nez reklamace nezbyde...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Sem to napsal asi blbě. Ručně ho normálně vypnu a zapnu. Měl jsem nastaveno,když přijde sms a já ji hned nevyzvednu,tak se po 1m vypne. Víte jak to myslím ? když snim pracuji a ručně ho nevypnu,tak by měl se automaticky vypnout. Celou dobu to šlo,pak přestalo. Po Hardresetu nezůstává nic s dřív nainstalovaných programů ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ne, po HW resetu je zarizeni v takovem stavu, v jakem jste ho dostal. Proto je pretrvavajici problem i po HW resetu zvlastni a ukazuje na HW problem.

    Jinak tim zaseklym tlacitkem jsem mel na mysli to, ze toto tlacitko neustale vysila signaly o tom, "ze se neco deje", takze se zarizeni ani nepokousi vypnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Aha,tak to je pěkný takže servis. Jinak funguje normálně. Díky za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    sice málo pravděpodobné ale dvěma lety se mi to stalo u jedničky - měl sem spojený dva piny na konektoru dole a taky to furt svítilo a dokonce v tom šumělo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nevypíná se HP iPAQ 114
    Od Mošna v sekci iPAQ 1xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-05-2011, 08:35
  2. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-07-2009, 12:19
  3. LOOX 720 se nevypina
    Od Ivanm_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-10-2007, 13:25
  4. Nevypina se GPS u N560
    Od tomasd_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2007, 14:10
  5. Vario, Compact nebo Compact II
    Od Bluejacker v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-06-2006, 18:52