Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Terminal Client na hx4700

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    47

    Připojuju se k WinXP. Při připojení se automaticky nastaví rozlišení plochy na 640x480x8 . Jak nastavit rozlišení např na 800x600x16 nebo víc? V nastavení obrazovky šoupátkem nejde přidat ani barvy ani velikost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    15

    Nezatrhavat "Prizpusobit velikost plochy na tuto obrazovku" pri pripojovani v term. sluzbach na iPaqu. Pomohlo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Nikdy jsem se nepripojoval na svuj PC pres interni sit, nybrz pres modem. Co musim nastavit, jsem li v siti, ktera je wifi, znam, nebo muzu znat vsechny informace k ni, a pripojuji se na svuj domaci PC na modemu. Mam Win Xp, Win mobile 2003 se. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od asdfg
    Nikdy jsem se nepripojoval na svuj PC pres interni sit, nybrz pres modem. Co musim nastavit, jsem li v siti, ktera je wifi, znam, nebo muzu znat vsechny informace k ni, a pripojuji se na svuj domaci PC na modemu. Mam Win Xp, Win mobile 2003 se. Diky
    Asi jsem po rany tupy, ale vubec nechapu, na co se vlastne ptate...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Nu jsem v prostoru, kde maji neplacene wifi. A ja se chci pomoci Terminal Services spojit se svym PC. PC je na modemu a obsahuje win xp. Ja mam win mobile 03 se, a chytam tu wifi sit. Bohuzel ja si nedokazu se svym PC pingnout a ani PC nevidi mne... myslim si, ze mi nekde uteklo neco v nastaveni, proto se ptam... Co vsetko nastavuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od asdfg
    Nu jsem v prostoru, kde maji neplacene wifi. A ja se chci pomoci Terminal Services spojit se svym PC. PC je na modemu a obsahuje win xp. Ja mam win mobile 03 se, a chytam tu wifi sit. Bohuzel ja si nedokazu se svym PC pingnout a ani PC nevidi mne... myslim si, ze mi nekde uteklo neco v nastaveni, proto se ptam... Co vsetko nastavuji.
    To je trochu složitější, záleží hlavně na IP adresách (veřejná / neveřejná)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    A dal? Dokazu ze sveho PPC zjistit ip? Pokud ne, "poskytovatel" to muze zjistit odkud? dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od asdfg
    A dal? Dokazu ze sveho PPC zjistit ip? Pokud ne, "poskytovatel" to muze zjistit odkud? dik
    www.cam.com -> vxUtil pro PPC. Zjisteni IP adresy, pingani, traceroute atd...

    BTW Vase PC je na modemu... Ono je trvale pripojene na DialUp? Ma pridelenou stale stejnou adresu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    63

    Konecne jsem se dostal na PC, takže...
    Já mám doma PC1, nácházím se u přítele, a on má PC2:
    ano můj PC (pro orientaci PC1) je "trvale" připojen na dialup (tzn. v době experimentu má stále IP). Jsem v prostředí, dejme tomu u přítele, kde je nainstalován wifi, tzn na střeše je satelit, a u každýho PC ( mého přítele - PC2) je reciever (to nejni pro vás, to je pro mne, kdybych si náhodou pletl pojmy). Každé PC2 se připojuje mě zatím neznámo jak (já to neinstaloval, ani se v tom nehrabal). Já jsem na svém PPC našel wifi a připojil se. Ihned jsem spustil vxUtil a pinkul jsem si na jmého svého PC1 (norm. to funguje), to mi ukázalo IP. Na toto IP jsem se zkoušel pomocí terminal services připojit, bohužel bezvýsledně. Tak jsem si zkusil pingnout na PPC ze svého PC1 a to se nezdařilo. IP adresy uváděné vxUtil nechodili. Takže si myslím, že je chyba v IP, které zobrazuje PPC a v IP, kterou má přidělen satelit, respektive PC2. Proto jsem zkusil na PC2, tedy mého přítele, najít jeho IP a to jsem zkusil pingnout z mého PC1.
    Jinak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Náhrada za Terminal Service Client?
    Od Viktor Čistič v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-12-2006, 00:42
  2. Terminal Services Client
    Od PetrL_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 27-01-2006, 13:09
  3. MS Terminal Client
    Od MichalF_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 19:38
  4. VPN, Terminal Services Client a IP
    Od st.tom_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-06-2004, 08:42
  5. Terminal Services Client
    Od DD_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-04-2002, 12:48