Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: konfigurační SMS od MOTOROLY

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    Ahoj,ma nekdo zkusenost s konfiguracni sms z ofocoalni stranky motoroly? me nikdy neprisla ne ze bych si to nenastavil sam ale bylo by to pohodovejs i... diik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    27

    :? Dopadl jsem uplne stejne. V nejakem prispevku to nekdo chvalil, ale mne nic neprislo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    no právě já taky čet že to funguje tak sem to zkusil a nic mi nepřišlo : :
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    7

    Tak já musím říct, že jsem si nastavovací SMS nechal poslat na všechny služby a všechno mi přišlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    27

    Asi jsme, my soudruzi z NDR, udelali nekde chybu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Mýval jsem také MPx200, došlo mi nastavení Wap, Email. MMS + GPRS vůbec buď nedošli nebo nefungují.
    S trochou šikovnosti to lze nastavit i dle univerzálního nastavení operátora.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ja to umim sam nastavit ale chtel sem to proste zkusit a moto se moc nevytahla
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od aaischa
    ja to umim sam nastavit ale chtel sem to proste zkusit a moto se moc nevytahla
    A jak se vytahuje s MPx220 :!: :!: :!:
    A jak dlouho se vytahuje :?: :?: :?:
    No za zkousku to stalo, akorat nechapu proc to tam maji kdyz to stejne nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    no nevytáhla... že to nefungovalo.. čekal sem že to přijde a číslo sem tam napsal dobrý a nic nepřišlo.. ja a mam OSKARA..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    426

    Citace Původně odesláno od aaischa
    .. ja a mam OSKARA..
    Mnel jsem vsechny 3 operatory a ani jedna nedosla. No nic, nefuguje jim to tak to neresme dale.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    jo v poho me to je jedno ze to nechodi jenom me udivovalo ze to jinejm lidem chodilo.. nonic :
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Já mam u oskara nastavený GPRS takto:

    Connects to: The Internet
    Access point: internet


    Zbytek nevyplnovat. Beha to uplne normlane. Je to pro tarif, pro oskartu staci napsat access point: ointernet
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. konfigurační CAB pro T-mobile
    Od GrassDevil v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 18:24
  2. Stažení SMSky do PC z Motoroly MPx200
    Od Dude v sekci Motorola
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-07-2005, 20:04
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-08-2004, 22:11
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-08-2004, 09:00