Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: iPAQ rx3715 a SE K700i Prosím pomožte.

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Leonid Brežněv
    Takže se mně to po dlouhém boji podařilo rozchodit.
    Sice zvlastne, ale budiz... Muzu vedet, jaky OS a BT ovladac na tem svem iPAQu mate? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    5

    Muzu vedet, jaky OS a BT ovladac na tem svem iPAQu mate?
    Zase takový znalec nejsem, takže to raději opíšu.

    Bluetooth About:
    Bluetooth for Windows CE (BTW-CE)
    Version 1.4.1.Build 05
    Copyright 1999-2003 WIDCOMM Inc.

    V Asset Viewer je u Bluetooth:
    Module Type. BC-01
    Radio Revision: 1.0
    Radio present: Y

    A operační systém v About:
    Version 4.20.1081 (Build 13100)

    V Asset u Version je:
    Product Revision Level: 2.5
    ROM Date: 06/09/03
    ROM Revision: 4.00.05 ENG
    OS Version: Windows CE 4.20

    Snad to stačí :-)

    PS: ještě snad info o telefonu:
    SonyEricsson K700i verze firmware R2AE033

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    M2M M2M je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Nedaří se mi rozchodit připojeni na internet přes Loox 420 a siemens S55 přes bluetooth. Telefon mam sparovany vse funguje, kdyz vytačím mobilni číslo, funguje.Prenos souboru funguje ale pripojeni na internet ne.

    Nazev pripojeni Eurotel GPRS
    číslo: *99# zkousel jsem i toto *99***1#
    rychlost:115200
    nečeka na ozn.ton
    zvl.příkaz +CGDCONT=1,"IP","internet"
    nast.portu 8,nic,1,HW
    IP přiděluje server

    Ve spravci nastaveni mam
    Serial port
    Dial-up networking
    Explorer S55

    Kdyz kliknu na pripojeni Dialup nabidne pripojeni Eurotel GPRS a zvolim pripojeni a pripojim se k internetu.Tady vse probiha OK (i kdyz ne vzdy se pripojim, treba pres IE se nepripojim a pise to hlasku viz soubor)
    Kdyz otevru explorer a pripojim na www.seznam.cz tak spadne explorer.
    Co s tim poradte prosim.Dekuji

    [IMG]null[/IMG][IMG]null[/IMG]
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... nejdříve malá poznámka moderátora: příspěvky v diskuzi by se měly shodovat s názvem diskuze. Tvůj přísvěvek (i když týkající se připojení na i-net) sem jaksi nezapadá. Prosím pošli jej tam kam patří popř. vytvoř nové téma. Následně přesunu i tuto svoji odpověď. Pomůže to udržet přehlednost a pořádek v diskuzích. Díky.

    Citace Původně odesláno od MMMMM
    Nedaří se mi rozchodit připojeni na internet přes Loox 420 a siemens S55 přes bluetooth.
    ... S55 (Firmware 16) stále ještě vlastním a k připojení přes GPRS funguje velmi dobře (zkoušeno s iPAQ2210, iPAQ 5450, iPAQ4700) - tj. základní předpoklad, že telefonem by tvé potíže by neměly být způsobeny.

    Telefon mam sparovany vse funguje, kdyz vytačím mobilni číslo, funguje.Prenos souboru funguje ale pripojeni na internet ne.
    OK; ... zkoušel si připojit pomocí S55 i jiné zařízení např. notebook? Funguje ti Eurotel GPRS např. u vestavěného e-mailového klienta v telefonu? Jinými slovy máš GPRS funkčí? S nedávné historie, kdy jsem využíval služeb Eurotelu si pamatuji, že správná aktivace GPRS u tohoto operátora je někdy problematická. Mnoho lidí zde na ce4you včetně mé maličkosti i přesto, že si myslelo, že GPRS mají aktivováno (a operator na infolince tvrdil to samé) tak tomu tak nebylo. Bylo nutné požádat Eurotel o vypnutí a znovu zapnutí GPRS v profilu uživatele na MSC). Po každé změně nastavení u operátora je občas dobré vysunout SIM kartu na několik sekund ze slotu v telefonu a následně ji vrátit zpět (veškerá tvá nastavení se ze sítě načtou znovu).

    Nazev pripojeni Eurotel GPRS
    číslo: *99# zkousel jsem i toto *99***1#
    ... v případě Siemensu by string pro "vytočení" GPRS měl být vždy *99***1#. Ostatní nastavení jsou OK.

    Kdyz otevru explorer a pripojim na www.seznam.cz tak spadne explorer.
    Co s tim poradte prosim
    ... aha, no pokud spadne explorer při připojování na www.seznam.cz tak by mělo být GPRS funkční neboť toto "padání" způsobuje seznam na většině PDA a samozřejmě až poté, co se na něj pokouší připojit (tj. jedná se oznámou chybu). Ostatní stránky fungují?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    M2M M2M je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Super, ostatni funguji a seznam funguje i na ftxPBrowser. Jeste par dotazu
    1.Chci vyuzivat nejvice ICQ. Jde nekde nastavit abych otevrel ICQ a ICQ se automaticky pripojilo k internetu. Kdyz nejsem pripojen k internetu a v ICQ zadam pripojit vypise mi to hlasku "server pro pripojeni nenalezen. Ujisti se ze jsi pripojen k internetu a mas platne jmeno serveru"

    2.Kdyz se pripojuji k netu kliknu na ikonu dial-up networking zvolim pripojeni Eurotel GPRS a pri prihlaseni do site mam v uzivateli zadano sve jmeno (proc kdyz v nastaveni pripojeni neni) a jde nejak nastavit aby dialogy pro zadavani do site nepozadoval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od MMMMM
    2.Kdyz se pripojuji k netu kliknu na ikonu dial-up networking zvolim pripojeni Eurotel GPRS a pri prihlaseni do site mam v uzivateli zadano sve jmeno (proc kdyz v nastaveni pripojeni neni) a jde nejak nastavit aby dialogy pro zadavani do site nepozadoval?
    Kdyz se chces pripojit, tak v tom dialogu je zaskrtavatko "Save username/password"... Co to bude delat, kdyz to zaskrtnes, asi uz budes vedet, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. nefunguje spojení na ipaqu series h1900 prosím pomožte
    Od maeko v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 19:41
  2. Synchronizace PDA HP iPAQ 4700 a SonyEricsson K700i
    Od Radomír GRYGAR v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 28-06-2005, 16:48
  3. update rom u rx3715 prosim pomoc
    Od AmFe v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 13:50
  4. K700i + iPAQ 4150
    Od snoopy_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-11-2004, 12:04