Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Problémy s Agile Messengerem

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    157

    Již jsem vyzkoušel několik verzí AM a přetrvává stále stejný problém. Po pprvním připojení je vše OK. Pokud se odpojuji po druhém připojení bez vypnutí telefonu, zasekne se zvuk a v reproduktoru to stále ťuká rychlou frekvencí. Program se normálně ukončí. Pomůže pouze vypnout a znovu zapnout telefon. Toto se stane někdy i když mám program na pozadí a snažím se ho znovu vyvolat. Nemáte někdo tucha čím by to mohlo být způsobeno. Případně podobné zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    taky se mi to stávalo.. ale od doby co mam wm2003 je to ok
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    27

    pls Jak je uctovano pripojeni k ICQ - jako GPRS WAP nebo internet
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    ICQ samo o sobě není nijak účtováno, platíš za přenesená data podle svého GPRS tarifu. Takže v případě neomezeného tarifu se nemusíš vzrušovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    27

    OK. Jenze mam oskartu a tam je GPRS WAP uctovano jinak nez GPRS Internet. Ja si myslim, ze se to bude uctovat asi jako pripojeni k internetu, ale nerad bych uletel . Wap stoji 1kb 0.6Kc Internet 0.05. To uz je rozdil
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    je to podle toho jak si to nastavis, ja to mam jako internet.. dyštak se mi ozvi na icq, číslo máš a já ti to poradim jak nastavit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Mne zase robi to,ze niekedy mi nejde Agile ani spustit a niekedy mi zamrzne smartphone.. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Co máš za verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ja mam mda2 a dost casto mi agile messenger zasekaval mdacko, musel sem pak vzdycky restartovat.. ale posledni dobou uz je to ok, moz na je to tim ze nova verze uz ten problem nema...:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Myslim ze je to verzia 2..trojka sa mi nechcela nainstalovat.Som to stiahol z francuzkej stranky,vo formate .cab Nemam PC,tak jedine cez smartphone moyem stahovat..mam Windows 2002
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Já mám AM pro 2002ky, mám ho na 2003 a šlape parádně. Můžu Ti ho buď postnout mailem nebo hodit link
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    mrknu se ti po cabu pro smartphone verze 3.00 dystak ho sem dam...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    mam bohuzel jenom verzi ktera se instaluje z pc.. a ten .cab se stoho neda vykuchat fakt nemas pristup k pc treba v praci nebo u kamose j eto jen na chvilinku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    No nemam pristup k PC nikde..mam aj kabel,len druha vec je ta,ze neviem az tak dobre pracovat na PC.Ak mozes tak mi to posli mailom na Luki@mobilatak.sk Vopred dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    292

    Pro ostatní ke stažení na ofic sajtách (Ty to máš v mejlu). Podle mě můžes spustit instalaci přímo z telefonu nejen pobocí .cab souboru, ale mělo by to jít i přes .exe soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ICQ a Agile messenger
    Od Chrobu v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 17:24
  2. Agile messenger
    Od Scythe_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 147
    Poslední příspěvek: 04-06-2006, 00:20
  3. Agile Forces
    Od Zdenek Malinsky v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-08-2005, 12:55
  4. Problém s Agile messenger
    Od Petr Schinzel v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-11-2004, 22:23
  5. Agile mesenger
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 29-04-2004, 10:38