V cem to bylo? Co se muselo nastavit v mirindePůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
)
V cem to bylo? Co se muselo nastavit v mirindePůvodně odesláno od Zdenek Malinsky
)
Ja nevim a bracha si taky nevzpomina-je to uz skoro 2 mesice. Z mirindy v PC na agile v pda to chodilo, ale z agile na mirindu ne. Asi to bylo v nastaveni, protoze kamos ma v pc taky mirindu a vzdy nam to behalo dobre.Původně odesláno od xhladi07
Pro Symbian existuje taky Agile Messenger 3, pry to je jedna z nejlepsich symb.aplikaci.
Ano měl jsem ho na P900 a nemohu si stěžovat.Je vidět, že i free aplikace mohou být nej.Původně odesláno od Zdenek Malinsky
Ahojky, chtěl bych se zeptat (možná i trochu OT), s jakým programem vytahujete texty z aplikací pro překlad (nj, berte mě jako lamu)?
Chodi to dik AnyPůvodně odesláno od Magua
Tento týden je na Handango free week aplikace IM+. Je to něco jako agile "all in one". Proč nezkusíte tu?? Já ji jeden čas používal a jediné co mi na ní vadilo bylo, že neměla plug-in do Today obrazovky (to ale ICQ nemá taky). Tak rychle stahujte, protože od pondělka už to zase free nebude.
Potom dejte vědět, jak jste s tím spokojeni .
Tak se omlouvám. Free verze na Handango obsahuje jenom MSN, Yahoo a Jabber klient. Oni dali free tu lehci verzi bez ICQ.
Diky, perfektne to funguje.Původně odesláno od Magua
![]()
Laca