Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: MDA II a Parrot CK3100

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    Prosím o radu jak donutit spolupracovat tyto dva přístroje. S nokii 6230 parrot funguje normálně, ale s mým novým MDA II ne. Spárovat jdou normálně, ať zvolím Windovs CE nebo i General tak se to po spárování nespojí. Píše to connecting a potom (skoro hned) connection failure. Na display Parrotu je napsáno MDA Headset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkusil bych se tady v sekci Phone Edition porozhlednout po slove Bluetooth. MDA II ma totiz se starsim firmwarem s BT velke problemy. Jakou verzi FW mate?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    ja mam podobny problem, dokazem sparovat zariadenia, avsak vyuzitie parrotu je len na 20 %, cize ako klasické handsfree, ziadne synchronizacia, ziadna moznost hlasoveho vytacania, nic, len klasicke handsfree, som z toho velmi sklamany, ak by niekto vedel, ako na to, bol by som rad...
    a este nieco, v kancelarii pouzivam BT handsfree od nokie a ked sparujem aj toto zariadenie s MDA II, tak potom mi uz nefunguje PARROT, mozem mat sparovane s MDA II bud PARROT alebo NOKIA... smola
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    Verze ROM v MDA II je 1.60.00WWE verze Win CE je 4.20.0 (Build1352). Version v Parrotu je 4.03. Sekci Phone Edition jsem nenašel .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    ja mam parrot upgraded na 4.05, MDA II mam ROM 2.06...
    ale stale su tam problemy s BT, myslim, ze nejaky patch do MDA II by pomohol... uz som aj nejake skusal z xda-dev ale nemam cas sa s tym moc hrat, ale ani raz sa mi nepodarilo zosynchronizovat kontakty do parrotu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    Synchronizaci kontaktu bych ani nepotřeboval, všechny kontakty jsem do parrotu poslal bluetooth vizitkama z nokie 6230, trvalo to asi 2 hodiny, ale jsou tam. Jen kdyby tim slo alespon volat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    no z mojich skusenosti ti poviem, ze kazdy s pripojenych telefonov sa synchronizuje samostatne, cize kontakty z ineho sync mobilu ti nepomozu aj keby si sa pripojil s MDA
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    79

    To si myslím, že není pravda. V parrotu se přeci zvolí kterej seznam se má používat, zda z mobilu (pak je zapotřebí ta synchronizace) nebo ten přmo parrotu a ten tam mám. Ale je to jen teorie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    68

    tak to som si neni isty, kde je tam moznost vybrat telefonny zoznam?
    idem do auta a pozriem to...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HF Parrot a TP
    Od kubr v sekci Touch Pro
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-04-2011, 13:48
  2. MDA II a Parrot CK3100 končně spolu fungují
    Od Tugof v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-11-2006, 19:26
  3. Qtek 9100 a handsfree Parrot CK3100
    Od PavelR. v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 06:41
  4. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 08:55