Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: PDA s WiFi a moznosti zmeny MAC

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Zdravim vsechny, chci se zeptat, zda nekdo nevi o PDA, ktere ma wifi (pripadne o SDIO karte), u ktereho jde zmenit MAC adresa wifi karty. Pripadne nejaky SW, ktery to dokaze? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... zatím jsem na nic podobného nenarazil . tj. obávám se, že zatím MAC adresu WLAN na PDA měnit nelze.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    18

    U klasickych Windows staci zmenit udaj Local Network Adress v ovladaci sitove karty kam vepises novou MAC adresu. U WinCE jsem tuto moznost nenasel..(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim,
    rad bych tak nejak osvezil tento dotaz. Nahodou nenasli jste nekde nejaky takovy programek? Nebo nekde v registrech? Bylo by to fajn. Diky za odpoved. Necht zije wardriving)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Proc, proc, proc? :sarcastic: ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    102

    1. Get a nice registry editor like RegEdit CE (use Google to find it dammit!)

    2. Edit the following keys:

    At [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Comm\WLLUC461\Parms] change the empty key "NetworkAddress" to whatever MAC you want, for example 022CDEADBEEF (yes, it's a string type)

    At [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\SOFTWARE\ORiNOCO\Driver\ Config01] change the same empty key to the same MAC you entered before.

    3. Exit the editor, re-insert your card, and yo u're done!

    ---------------------------------------
    bohuzel me to s CF WiFi kartou Fuji-Siemens CF-1100 nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Proc, proc, proc? :sarcastic: ops:
    Mno urcite jiz vsichni vite proc bych chtel zmenit MAC adresu u wifi. Myslim si, ze bych to zrovna vam vysvetlovat nemusel, kdyz se v pdacku hrabete kazdy den Pro ty mene chapave, ale myslim si, ze to tu asi nikdo neni, me umysly jsou ciste cerne: Proste jen serfovat zadarmo

    Zdravim a klid v dusi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od ninja
    1. Get a nice registry editor like RegEdit CE (use Google to find it dammit!)

    2. Edit the following keys:

    At [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Comm\WLLUC461\Parms] change the empty key "NetworkAddress" to whatever MAC you want, for example 022CDEADBEEF (yes, it's a string type)

    At [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\SOFTWARE\ORiNOCO\Driver\ Config01] change the same empty key to the same MAC you entered before.

    3. Exit the editor, re-insert your card, and yo u're done!

    ---------------------------------------
    bohuzel me to s CF WiFi kartou Fuji-Siemens CF-1100 nefunguje
    Tak bohuzel nemam wifi v cf slotu. Vlastnim HX4700 a ten ji ma integrovanou. Takze bohuzel to bude v mem pripade jinak. Ale alespon jsi mi pomohl kde priblizne hledat v registrech. Zkusim se v tom trochu pohrabat a uvidime. Ale diky.

    Kdyby jsi mel nejaky jiny napad, tak kdyztak dej vedet. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravicko,
    jeste jedna vec mne trapi.Precetl jsem si urcity clanek o wifi. Tam se pojednava o tom jak sniffovat wifinu urcitym softwarem. (vxsniffer) Popravde jsem asi na nejake hodine o wifi chybel nebo jsem proste tupej
    Vysvetlim problem:
    Mam hx4700 s vestavenou wifinou. Kdyz jsi spustim najde mi to asi 4 AP. K nejakymu mi to proste pise connected,ale za chvily jen available. To je logicky... proste me tam nepustej. Kdyz spustim program wififofum najde mi to ty AP se silou signalu kolem 70 dBm.coz by doufam melo stacit na pripojeni. Vypise to samozrejme i na jakem kanale komunikujou. Ted bych potreboval sniffovat ty AP-cka. Dle meho musim nekde v settingu nastavit kanal a ssid nebo ted fakt nevim. potrebuju se nejak dostat na ten kanal. Protoze kdyz spustim vxsniffer, tak to posloucha jen moji komunikaci. Kde nastavuju komunikacni kanal na ktery se chci pripojit? V tom fakt nejak tapu. Pomuzete mi, nebo na tyhle otazky radeji nechcete odpovidat? Staci jen rict a otazky tohoto typu sem posilat nebudu. Zatim preji krasny den
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. vxSniffer je pro spiclovani komunikace na WiFi karte tveho zarizeni, ne ciloveho APcka.
    2. Pokud se chces bavit o nelegalni cinnosti, bez prosim tak cinit na server, kde to nevadi. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    1. vxSniffer je pro spiclovani komunikace na WiFi karte tveho zarizeni, ne ciloveho APcka.
    2. Pokud se chces bavit o nelegalni cinnosti, bez prosim tak cinit na server, kde to nevadi. Diky.
    Jasne v pohode...Uz takovy otazky pokladat nebudu. Sorry a dik za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    102

    Citace Původně odesláno od beecher
    1. vxSniffer je pro spiclovani komunikace na WiFi karte tveho zarizeni, ne ciloveho APcka.
    2. Pokud se chces bavit o nelegalni cinnosti, bez prosim tak cinit na server, kde to nevadi. Diky.
    Sniffovat provoz nemusi byt nelegalni. Ja si muzu zcela legalne logovat provoz na svem APcku a jestli to delam pres commandlinu primo na routeru, nebo pres PDAcku a nejaky sniffer je celkem jedno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od ninja
    Sniffovat provoz nemusi byt nelegalni. Ja si muzu zcela legalne logovat provoz na svem APcku a jestli to delam pres commandlinu primo na routeru, nebo pres PDAcku a nejaky sniffer je celkem jedno.
    Ja nerikam, ze je striktne nelegalni...
    To byla jenom poznamka tak obecne... Tento server neni k tomu urcen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Samozrejme ze sniffovani neni nelegalni, ale uz z mych predeslych otazech bych taky usuzoval, ze zrovna nemam ciste umysly. Ale vcelku bych ocenil radu, ktery software bych mohl pouzit pro monitorovani paketu urcite AP pres me pda-cko.Ale pokud nechcete odpovidat, vse dobre a proste se na to vykaslem. Ale v teto otazce zatim neni nic nelegalniho
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    nic z toho co xces robit nieje vlasne nelegalne lebo wifi je volne pasmo cize ked sa ti podari napojit tak si nesposobil ziadnu ujmu a neporusil ziadny zakon ak sa nemilim a tato tema by ma osobne tiez zaujimala
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 26-04-2008, 17:58
  2. Poznamkovy editor s vetsi moznosti uprav
    Od 1lomeno3 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-10-2007, 19:58
  3. N520 - moznosti synchronizace
    Od v.koutensky_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2006, 16:12