Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: Nová verze rom pro iPAQy H38xx

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    K dispozici je nová verze ROM pro iPAQy řady H38xx - přesněji řečeno pro modely bez Bluetooth.

    Nové vlastnosti:

    - zlepšena čitelnost ClearType fontů
    - dočasné vypnutí podsvětlení zmáčknutím tlačítka pro zapínání/vypínání přístroje
    - vylepšená kalibrace displeje
    - lepší využití virtuální paměti
    - zvětšena výdrž baterií při použití Expansion Pack Plus zařízení
    - podpora serverové synchronizace
    - všechna rozšíření z EUU1

    Opraveno:

    - přidána podpora pro specifické druhy SD karet
    - nyní můžete nastavit delší dobu po kterou bude při připomenutích blikat LED dioda (dříve jen 5 minut)
    - nyní je konečně měřen opravdový stav baterie po odpojení od nabíječky (klasický problém kdy se po připojení k nabíječce třeba jen na 5 minut iPAQ tváří že je baterie dobitá na 100%)
    - upravená boot obrazovka
    - kompletní odstranění skrytých textů v Inboxu
    - upraven Windows Media Player
    - všechny opravy z EUU1

    Tento nový update si můžete stáhnout zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    nezapomente pak rovnou nainstalovat SP2
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    43

    To naozaj alebo srandujes ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ako ja, tak to myslim vazne. Uz je asi 3 tudny SP2, ktory obsahuje aj SP1 a je urceny pre vsetky IPAQ s merlinom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    43

    To viem mam ho naistalowany au nejaku dobu, ale po update ROM treba zase sp 2 instalowat ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    43

    Uz som to poxopil, ta BUZNA mi zresetowala natwrdo geret .... ((( To je nestastie ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    tak to nechápu proč bych měl instalovat SP2? a kde vůbec je? nějak se ze stránek compaqu vytratil! Jo mám 3850.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    ce4you/novinky/30. červenec 2002
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Ať už se stalo cokoli, není to důvod k používání vulgárních slov na veřejném serveru, a už vůbec ne k urážení minorit. Propříště se prosím podobných slov v příspěvcích zdržte nebo takový příspěvek budu nucen odstranit.

    Děkuji.

    Petr Kuchyňka, správce serveru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    43

    To patri mne ? Ze som pwedal buzna ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Přesně tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Guest

    ----- tady je snad nějaká cenzura nebo co!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    43

    Ooo tak pardon ... wsetkym poskodenym a sokowanym sa tymto osprawedlnujem !!!!
    Inu preco w tok krasnom milom priwetivom wizarde na update sa dozwdam az po skonceni procesu ze budem musiet sprawit tvrdy reset ? By to mohlo bit aj niekde na zaciatku...

    P.S. Tusim dobre ze ce4you ma uz noweho sprawcu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    43

    ))))))))))) NOWA DOBA !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Je to v readme i před stahováním na webu, že to nečteš je jen tvá chyba []
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová verze 1.3.0.0
    Od Brothers v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 18:05
  2. Nová verze PocketKIM 4
    Od pekro v sekci PocketKiM
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 13:07
  3. Nová verze ROM k MDA
    Od sevens v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-08-2003, 14:05