Tak copak zajímavého jste dostali od Ježíška? Bylo to vysněné PDA, gigová SD karta, luxusní pouzdro, nebo jen nějaká drobnost?
P.S. Prosím pište jen o elektronice, ať to není zas tak úplně off-topic.
Tak copak zajímavého jste dostali od Ježíška? Bylo to vysněné PDA, gigová SD karta, luxusní pouzdro, nebo jen nějaká drobnost?
P.S. Prosím pište jen o elektronice, ať to není zas tak úplně off-topic.
No, já se pochlubil již v off-topic ZDE, nečekaně jsem dostal LCD Samsung 710T, jaká to úleva pro má kukadla.
PS: Prodám levně 17 monitor, info na SZ...
Já si sice Delliho koupil a hodně dopředu, ale plán byl, že si udělám radost k Ježíšku...![]()
Ja jsem dostal LOOX 720, respektive jsem si ho i sam koupil, k tomu jsem si nadelil 1GB SD a Go data nonstop :yes:
Já jsem dostal USB modrozubý "dudlík". Hezky modře to bliká, takže mi to pasuje k HiFi Pass Labs a gramci SME.![]()
A jako Valentýnku si letos nekoupím Balantýnku, ale notebooook.
![]()
![]()
![]()
mnooo ja dostal meho milacka LOOXe 720a k tomu 1 gb usb flashdisk
Já dostal pouze 256MB DDRII 533MHz, žádné MDA Compact, nic k cihle.
:dead:
Byl jsem asi hodnej , BT headset B-speach, BT GPS Bluei a Jak jinak BT USB Dongle od MSI. Je vidět že mě doma znají a tak věděli co koupit abych mohl tápat.
Pretec GPS do CF slotu ... Sice pouzita ale zase za 2000 :-) Jezisek musi umet setrit :-):$: :$: :$:
Ja mam sveho Looxe v opravě nejhezci darek tedy dostala zena(
Ja som si kupil reservnu baterku na mda 2 cim chcem pozdravit vk ktory mi ju vyhodne predal po asi 3 tyzdnovom prehovarani.....![]()
ja jsem zadnou elektroniku nedostal a paradoxne jsem se vubec nezlobil.. Na nakup ponozek a trenyrek mi pro same kyberneticke svety nezbyl cas.. ;-) Takze diky jezisku
No ja sem dostal 1GB SDjak sem uz dal do anketky a jeste microkeyboard na ipaq 2210
moc pekna vecicka.
Já dostal LOOX 410 a 512 kingston SD tata mi pak dal jeho USB BT key od MSI
a já si teď koupil čtečkutakže uplná spokojenost
LCD Samsung 193P :yes: