Synchronizace
Muzu si iPaqa synchronizovat na dvou pocitacich? Vlastne by se ty dva pocitace synchronizovaly pres iPaqa.
Urcite nejde na dvou pocitacich najednou synchronizovat posta, ale ostatni by teoreticky melo jit...
Ptam se proto, ze mi minule spadl iPaq, tedy nesel synchronizovat - psal spatny profil. A musel jsem ho cely instalovat znovu.[:mad:]
Mam dva pocitace a bezne na nich synchronizuji kontakty, kalendar a soubory. Jde to, ale obcas to zlobi...
Synchronizuju se 2 PC kromě pošty vše. Problémy mám jen s událostmi u kontaktů (svátek a narozeniny). Vždy po zadání nového kontaktu, popř jen dodání data svátku se duplikují. MS Outlook na každém PC po synchronizaci vytvoří událost v kalendáři, takže jsou pak 2...
[QUOTE="masch"]Synchronizuju se 2 PC kromě pošty vše. Problémy mám jen s událostmi u kontaktů (svátek a narozeniny). Vždy po zadání nového kontaktu, popř jen dodání data svátku se duplikují. MS Outlook na každém PC po synchronizaci vytvoří událost v kalendáři, takže jsou pak 2...
[/QUOTE]
Mám podobný problém a docela mě to štve :((
Už jste někdo přišel na řešení duplikování narozenin a svátků? Nejde to v outlooku vypnout nebo modifikovat podle představ (např. změnit z Narozeniny uživatele na něco inteligentnějšího)?
[/QUOTE]
Mám podobný problém a docela mě to štve :((
Už jste někdo přišel na řešení duplikování narozenin a svátků? Nejde to v outlooku vypnout nebo modifikovat podle představ (např. změnit z Narozeniny uživatele na něco inteligentnějšího)?