Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Nový Acer n35 oficiálně na webu Aceru

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    http://global.acer.com/products/pda/n35.htm

    Těsně před Vánoci uvolnil Acer své nové zařízení Acer n35, které jako druhé v pořadí nabízí integrovaný, 12ti-pásmový GPS modul s výklopnou anténou. Vzhledem i tvarem vychází Acer n35 ze staršího modelu Acer n30, pouze je trochu tlustší a těžší. Procesor (Samsung S3C2410 @ 266MHz), paměť (64MB RAM, 32MB FlashROM) i displej (3,5" TFT QVGA displej, 65k barev) jsou beze změny, GPSce padl za oběť pouze integrovaný Bluetooth. Protože jsou navigační aplikacevětšinou pěkně nenasytné, je i zde samozřejmě slot pro SD/MMC karty, navíc podporující i standard SDIO.

    Bohužel to vypadá, že na zařízení bude pouze systém Windows Mobile 2003, tedy nikoliv Second edition, na QVGA displeji to ale není až taková tragédie. Součástí balení bude i nějaký mapový software, i když je otázkou jaký, protože standarní Detonator nenabízí mapy našeho krásného státečku.

    Podle mých informací by na náš trh měl dorazit na přelomu ledna/února příštího roku, cena ještě bude upřesněna (na webu jsem našel ceny asi £270).
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    19

    prehledl jsem to nebo opravdu nema BT??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...GPSce padl za oběť pouze integrovaný Bluetooth...

    Nema, nebo o tom alespon na webu nic nepisou... Ma pouze IrDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Nejak mi zacina unikat zmysel. Bez BT je to k nicomu. Sak k n30 si pripojim cez BT GPS a mam lepsiu n35 ktora ma aj BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od ifco
    Nejak mi zacina unikat zmysel. Bez BT je to k nicomu. Sak k n30 si pripojim cez BT GPS a mam lepsiu n35 ktora ma aj BT.
    Smysl? Ja se domnivam, ze je nutne brat situaci tak, ze kazdy cvok do PDAcek uz nejakou tu spuer vybavenou malou mrchu ma a ted je cas se venovat i ostatnim. Proto iPAQ rz1710, proto tohle zarizeni. Je to proste jednodussi a levnejsi varianta PDA pro uplne jine uzivatele. Konkretne tohle je proste chytrejsi GPSka s hezkym displejem.

    Ze to ctenarum zrovna tohoto, velmi profilovaneho serveru nic nerika, to je jina vec. Na webu o super autech, tuningu a podobnych uletech se take usklibaji nad novym modelem Dacie za 200 tisic
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    ja bych teda radeji WiFi nez GPS ...

    btw: uz je nejaky WiFi do SDIO co funguje perfektne? idealne s kablikem na externi antenu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od gl_st0rm
    btw: uz je nejaky WiFi do SDIO co funguje perfektne? idealne s kablikem na externi antenu?
    Co si mam predstavit pod pojmem "perfektne"? Ja par dni pouzival SDIO WiFi od Pretecu, testoval to i beecher a OK...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od gl_st0rm
    btw: uz je nejaky WiFi do SDIO co funguje perfektne? idealne s kablikem na externi antenu?
    Co si mam predstavit pod pojmem "perfektne"? Ja par dni pouzival SDIO WiFi od Pretecu, testoval to i beecher a OK...
    perfektni, ale nejak vsude se da koupit to SDcko od Sandisku ale ten Pretec nikde, nemas nekde v rukavu i link, kde by se to dalo koupit? diiik

    gl
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jo aha, z tohoto uhlu pohledu jsem na to nekoukal, pac ji mam primo od Pretecu... Pokud neni k dostani, tak se omlouvam za mateni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    asi tak nejak...pomoooooooooooooooc, ja chcu wifi do SDIO aby jelo pod WM2003 ;-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... zkus Socket Communication WLAN SDIO card, podporuje i WM2003 SE. K dostání by měla být např. u KOBE ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    hum, 3 784,20 Kč s DPH, tak si radeji necham zatim zajit chut...

    njn

    ale presto dik za info, ze to vubec je k sehnani!

    gl
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    V Czechcomputeru uz ho maji v nabidce asi za 9000 s dani(jeste neznamy termin dodani), coz celkem jde.Jako konkurence Yakuma celkem slusny vyrobek, skoda toho bluetoothu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch Cruise oficiálně představen na webu společnosti
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-12-2007, 08:33
  2. Nový Activesync 4.5 a přístup k webu
    Od Stanson_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-03-2007, 13:04
  3. Nový firmware 1.10 pro HP iPAQ hx4700 již k dispozici na webu HP!
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 88
    Poslední příspěvek: 15-10-2005, 16:32
  4. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-04-2005, 11:39