Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Nastavení MSI Bluetooth pro pristup na internet pres microsoft BT driver

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    58

    Mam problem s nastavenim MSI bluetooth u windows xp SP2. Pouzival jsem normalni MSI driver a tam slo nastavit pripojeni na internet pres polozku a sdilene pripojeni. Tedka jsem natahl z MSI driver ktery ma par KiB :-) ale nevim jak tohle u nej sprovoznit ... Diky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    hmm,ja s tim take bojoval,a uz to mam zmaknuty.. nevim ale jak ti to sem napsat,je to rozsahlejsi.. nejsi nahodou z Prahy? to by bylo idealni.. nebo te povedu po telefonu.. jak chces..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Stačí nastavit ActiveSync přes BlueTooth a vše chodí jak má...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od beecher
    Stačí nastavit ActiveSync přes BlueTooth a vše chodí jak má...
    No to rozhodně nestačí.. Orbbovi jde vůbec o zprovoznění BT Donglu od MSI s novými ovladači jež jsou určeny pro WIN XP SP2!!!
    Kdyby jsi si jeho příspěvek pořádně přečetl, zjistil by jsi, že o synchronizaci přes BT zde nepadlo ani slovo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od xp
    No to rozhodně nestačí.. Orbbovi jde vůbec o zprovoznění BT Donglu od MSI s novými ovladači jež jsou určeny pro WIN XP SP2!!!
    Kdyby jsi si jeho příspěvek pořádně přečetl, zjistil by jsi, že o synchronizaci přes BT zde nepadlo ani slovo..
    Já neříkám, že jde o synchronizaci, ale to, co žádá, tedy jak sdílet připojení k Internetu, takže pokud to dobře čtu, tak se mu jedná o to, že má nějak připojené PC k Inetu, ale že chce toto připojení také sdílet přes BT na PDA a na to stačí mít rozchozený AS přes BT... Takže ty si ten příspěvěk pořádně přečti ty... Ach jo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    58

    No jo, pravdu mate oba ... Pres activeSync jsem si rozchodil Inet, ale stejne ... Na starem driveru se mi v PDA hlasilo nekolik sluzeb z PC jako network apod, a tedka tam je jen jedna ... Najake P nebo tak neco ...
    Potreboval bych jeste network, kdyby nekdo vedel jak na to ...
    Jinak diky moc obema prispevatelum :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Mě se to nepovedlo, na net jdu taky přes AS. Blbý drivery...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    4

    S tymto som bojoval snad 20 minut, bezvysledne... Problem bol ten, ze nefungovalo ziadne spojenie(dokonca ani discover) inicializovane druhymi zariadeniami. Nakoniec sa mi podarilo vratit s5 stary ovladac, no cislovanie com portov mam od 20 vyssie. So starymi ovladacmi ide aspon vsetko ako ma ale na druhej strane su dost nestabilne...Prijal by som dake know how...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    MSI jsem mel - bohuzel stejne vysledky - jsem presvedcen ze je to BT zarizeni ktere proste nechodi se SP2 , koupil jsem I tec a je po problemech.To same jsem zkousel v Upe na srazu a se stejnymi nastavovacimi paramettry jsme proste MSI nerozchodili.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Souhlasim, to MSI je na XP SP2 fakt nejaky divny. Ten jejich predchozi softik byl super, dalo se s tim udelat vse, ale jak zacli pouzivat ten MS bazmek, tak mi jde jen ActiveSync... Nu coz, asi jim to v Redmondu staci:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Ja mam BToes na XP SP2 a funguje. Je pravda, ze pocet BT funkci je znacne orezany, v podstate umi jen emulovat COM porty, ale to na AS staci a synchronizace T610 s Outlookem jede taky.
    Ale pravda, SP2 "driver" je .........
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM2003 a pristup na internet pres BlueTooth
    Od ok2zar v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2009, 17:16
  2. Nastavení ActiveSync přes Bluetooth (WM5 zařízení s ovladačem Microsoft)
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 17:38
  3. Dell x51v: Pristup na internet pres kolebku
    Od mmerlin_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-08-2006, 20:10
  4. Jak pres Bluetooth na Internet
    Od v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2005, 07:50