Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ActiveSync problém

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Synchronizace přes ActiveSync HP iPQ 4700 a PC proběhne v pořádu, po sejmutí PDA s kolébky a jeho opětovnému usazení již nedojde k synchronizaci.
    Kde je chyba ?
    Díky Neo J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    a nemáš tam zakázáno vyhledávání zařízení ?:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Už jsem to asi zprovoznil, problém byl v NIS, blokoval přístup tak jsem jej přeinstaloval.
    Neo J.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    11

    Já se svezu v názvu topicu

    Po nějakých experimentech s mým PDA mi přestala fungovat možnost Explore v ActiveSync na stolním PC. Prostě k PDA nemůžu už přistupovat jako k paměťovému zařízení - napsaná chyba je ve smyslu "critical resources for communication failed to start...". Návrh na řešení, které samozřejme nefunguje je "reset your device and connect again".

    Instalace programů a synchronizace dat funguje bez prob a přenos souborů jsem zatím vyřešil nějakou freewarovou utilitkou do PC, ale stejně mně to hlodá, kde se co zmastilo.

    ActiveSync mám 3.7.1 (build 833 nebo tak něco), nepomohlo ani jeho několikeré odinstalování a opětovné nainstalování (včetně pročištění registru před instalací). Žádným nainstalovaným softem na PDA to asi nebude, protože jsem to zkoušel i po tvrdém resetu.

    Nepotřebuji to nějak extra vyřešit, ale znáte to: když vznikl zničehož nic problém a před tím bylo vše OK, máte brouka v hlavě

    p.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    co všechno je možný...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    11

    jjj

    p.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    23

    Jsem vlastnik MDA 2 a mam problem:
    1. ActiveSync nefunguje pres Bluetooth ?
    2. Sparovani PC - MDA2 probehlo uspesne, ale nefunguje kopirovani souboru z PC na MDA2 a zpet.
    Dekuji za rady.

    upraveno:
    Tak jsem rozchodil posilani souboru z MDA do PC, ale nazpet nevim jak...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problém s ACTIVESYNC
    Od scink v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 22:02
  2. ActiveSync - Problem!
    Od Skijumper v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-08-2008, 07:39
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 11:31
  4. ActiveSync Problem
    Od sonk v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-06-2006, 16:25
  5. problém s Activesync 3.7.1
    Od Berounskyjan v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2005, 07:22