Internetove hry
Zajimalo by me, jestli vubec existuji nejake hry pro PPC, ktere se daji hrat pres internet. Asi se bude jednat spis o nejake strategie, logicke hry atd kvuli pomalemu pripojeni na PPC.. Nevite o necem?
www.damokles.cz - virtualni zivot ve virtualnim svete
www.meliorannis.cz
www.darkelf.cz - oboje strategie
tyto hry nejsou na PPC, ale jsou na nem hratelne
Samo že je. Třeba minidogfight (jestli v recenzi nekecali, tak to pařili on-line), pak jsem zahlédl Quake tournament (ne nadělám si legraci, to se tak doopravdy jmenuje), pak třeba freewarovej bomberman (už nevim přesně název) a určitě i spousta dalších:D
[QUOTE="Kája"]Samo že je. Třeba minidogfight (jestli v recenzi nekecali, tak to pařili on-line), pak jsem zahlédl Quake tournament (ne nadělám si legraci, to se tak doopravdy jmenuje), pak třeba freewarovej bomberman (už nevim přesně název) a určitě i spousta dalších:D [/QUOTE]
QT mi vubec nefungoval. Ale Pocket Quake ma implementovanej MP, jen nevim pres co
[QUOTE]No tak z ppc muzes pak hrat vsehcno co je pres net.. dunu, osadniky, evolution, zvav ... vsechno [/QUOTE]
kde se daj sehnat osadnici na PPC?
QT mi vubec nefungoval. Ale Pocket Quake ma implementovanej MP, jen nevim pres co
[QUOTE]No tak z ppc muzes pak hrat vsehcno co je pres net.. dunu, osadniky, evolution, zvav ... vsechno [/QUOTE]
kde se daj sehnat osadnici na PPC?
[QUOTE="Kato"]Tuim, ze Snails maji multiplayer i pres sit, ne?![/QUOTE]
Snails maji jak preas BT, tak infra :))) wifi sem nezkousel :D
Snails maji jak preas BT, tak infra :))) wifi sem nezkousel :D
Az budu mit net pro PDA tak zkusim hrat CivilizaciII nebo C-Evo pres nejaky VNC - proste pobezi doma. NEjaka rychlost tu vyzadovana neni takze by to mohlo jit.:yes: